Én úgy gondolom hogy a mai összekapcsolódott világban előnyös dolog volt hogy megtörtént Trianon mert közelebb vannak az országhatárok hamarabb kezdődnek más kultúrák nyelvek földjei és a kultúrák találkozása pozitív hatású. Valaki még gondolja így?
"mert a kultúrák találkozása során, értéket vittünk a társadalmukba és emeltük a színvonalukat!"
sajnos nekik ezt sikerült előnyükre használni, mi nekünk pedig nem...
A sovinizmus nem jó dolog!
"A sovinizmus nem jó dolog!"
Hátigen, elgondolkozhatnál végre mire mész azzal hogy a magyargyilkosokat véded mert te inkább hasonlítasz egy szláv sovinisztára mint ő egy magyarra.
"Mégis minek? Minek foglalkozzon azzal, hogy itt mi folyik?
Gondolkozz már mielőtt leírsz valamit."
Én gondolkozom öreg, viszont neked sem ártana. Mikor a románok itt Budapesten a Nemzeti Színházban ünnepelték Trianont és Nagy-Romániát, na azzal mire mentek? Pontosan azt csinálták, hogy az ablakunk alá szartak, aztán bekopogtak papírért. Nem először tesztelnek már, mennyire ugrunk Trianon miatt.
Abszolút kíváncsiak, hogy mennyire dédelgetjük még a revízió gondolatát. Ha ezt te nem vetted még észre, akkor nagyon tudlak sajnálni ember.
Ráadásul nyelvészeti szempontból az is rendhagyó, ahogy ez a kretén tette fel a kérdését. Miért szerinted épeszű magyar ember kérdez ilyet? Azért feltételeztem, hogy biztos csak egy idegen provokátor.
"mert közelebb vannak az országhatárok hamarabb kezdődnek más kultúrák nyelvek földjei"
tudod Trianonnal peldaul epp az a baj hogy az orszaghatar meg a mas kultura/nyelv kezdodese koszono viszonyban sincs egymassal. Jartal mar a hataron tul Felvideken, Erdelyben, Delvideken? Elarulom hogy a nyelv meg a kultura meg jo darabon nem lesz mas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!