Magyarország miért ilyen szar hely?
amerre nézek azt látom, h a kis ember szív a gazdag egyre jobban él.
a kisvállalkozások képtelenek fennmaradni, a multik élik életüket.
a törvény vicckönyvbe illik, jó szarba.
a gazdaság.. nos hát az már maga kész vicc
semmi lehetőség, nincs jövőképe az embernek.
a politikusok egyedül arra jók, h mosolyogjanak, de mind.
egyik se csinál semmit, h jobb legyen úgy kollektívan, helyette 1mást szapulják.
19 éves vagyok, rohadtul nem látom át, csak az eredményt érzékelem, és semmi elképzelésem itt.
miért nem képesek kiemelkedni az önimádatból ezek a suttyók és kezdeni valamit ezzel az országgal?
"nem akarok én is negatív besavanyodott ember lenni"
De hát már az vagy. Miről beszélsz? Egyike vagy a "negatív, besavanyodott" embereknek!
látom, nagyon ráakaszkodtál a szavakra, de a mögöttük lévő tartalom úgy... mind1 neked.
nem vagyok besavanyodott, se negatív. elég pozitívan állok az élethez. csak nem Mo-n képzelem el azt. mert itt az adottságok rosszak (tessék akkor nem szarok).
a másik, ami itt folyik nem csak a gazdaságra van értve. ha még csak arra lenne... de jó volna. a kisebbségnek jobb az élete, mint a 'bennszülött' magyarnak, miért mert az állam eltartja. jó most a kormány tervezi hozni/hozza a szankciókat, de amíg nem látszik meg a hatása... mire az eljut oda, h be is tartassák, még évek, amilyen az ügyintézés.
" elég pozitívan állok az élethez. csak nem Mo-n képzelem el azt. "
Mondjuk Teller Ede is kivándorolt. Csak az USA-ban tudta kibontakoztatni a tehetségét, hiszen ott vannak a legjobb kutatóhelyek.
Ennek ellenére sose hallottam, hogy szarozta volna Magyarországot. Szóval nem kötelező bunkóskodni és gyűlölni a hazádat.
te mond csak, elolvastad a korábbi írásomat? nem gyűlölöm. én a jelenlegi állapotára utalok.
de ha már itt tartunk, miért kéne úgy odalennem érte? mitől kéne elájulnom, amitől azt fogom érezni, h ez mégiscsak egy jó hely?
és ne azzal indokolj, h magyar vagyok ezért kell szeretnem.
ma 22:34
Nem kell elájulnod tőle.
Vagy a leszarozáson és az elájuláson kívül máshogy nem is tudsz viszonyulni a dolgokhoz? És akkor csodálkozol, ha toporzékoló kisgyereknek néznek?
Szerintem is szar az ország. Három probléma van:
-Sok hülye politikus
-Összeszart gazdaság(de amikor usa-ban,1930-ban válság volt felépítettek egy 221 m magas ,379 m széles gátat , 5 év alatt. a 4-es metrót 3 éve kezdték építeni és még sehol sem tart)
-és a roma bevándorlás
a romák csak lopják a kormány pénzét mert túl lusták hogy elmenjenek dolgozni egy rohadt CBA-ba legalább, de nem (!)ők fogyasztják a segélyt így nem jut el azokhoz akik TÉNYLEG nem tudnak dolgozni!
a politikusok meg hülyék, csak a pénz érdekli őket az ország helyett(jaj! hoznak pár szigorítás meg adónövelést és máris jót tettek az országnak).
a gázdaságról pedig, annyi esélye van magyarországnak a gazdaságban , mint a starbucksnak hogy elfogyjon a kávéja
ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!