Szijjártó Péter nem tudja hogy hogyan kell megjelenni egy kormány emberének a média előtt?
Már miért lenne begyöpösödött a kérdező?
Oké, a Valóvilágon nevelkedett tiniknél ez a divat, de szerintem sem parlamentbe való. Hogy nézne ki Lendvai Ildikó EMO hajjal, vagy Kövér László lakkozott vörös punkhajjal. Azért mégiscsak képviselők, legyen megjelenésük.
Szíjártónak pedig tényleg "hülye gyerek" fizurája volt, azért viselkedhetne felnőtt módon.
+ Vagy növesszen, és fonjon raszta hajat, hogy pulikutyához hasonuljon, ami a valódi szerepe Orbán mellett :)
(első voltam)
Utolsó hozzászoló,csak hogy értelmi szintedet emeljem,megkérdeztem-e témában egy protokol szakértőt,aki elismert és nevezetes-e téma mérlegelésében!Bemásolom neked,amit irt és vond le a következtetéseket,persze ha le tudod vonni,mert gondolom ezek után is te leszel a nagy okos!Tehát a válasz a témában: Szijjártó Péterre vonatkozó kérdését kívánom megválaszolni Önnek.
Nézve a televíziót, magam is gondolkoztam már azon, hogy jó-e a helyviselete Szijjártó Péternek.
Hogy miért ilyen „pankos”, annak szerintem ennek legalább két oka van.
1. Miután fiatalember, ezzel akarja kifejezni egy bizonyos társadalmi réteghez való tartozását, vagyis a fiatalokhoz.
2. A másik: ha ő arra gondol, hogy ez az ő magánügye, nem érdekli mások véleménye, ez nem volna helyes Szijjártó Pétertől a miniszterelnök szóvivőjétől. Az ő feladata, hogy hűen és hitelesen adja át a kormány tevékenységéről szóló üzenetet, amit meggyőződéssel kell továbbítania az emberek felé.
Az öltözködéskultúrának és a megjelenésnek metakommunikációs üzenete van, vagyis még egy szót sem szól valaki, de az első az, hogy megnézzük. Hogy van felöltözve, mennyire ápolt stb. és még csak ezután következik az, hogy meghallgatjuk, amit mond.
A közéleti szereplő, a szóvivő állandóan a figyelem középpontjában van, ezért a megjelenése az nem magánügy!!! Szerintem komolyabb lenne személyének a kisugárzása, ha más hajviseletet választana!
Nekem ez a véleményem erről a dologról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!