Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szijjártó Péter nem tudja...

Szijjártó Péter nem tudja hogy hogyan kell megjelenni egy kormány emberének a média előtt?

Figyelt kérdés
Most megyen az M1-en egy müsor,vele beszélgetnek,de hogy mehet ilyen hajviselettel be egy komoly ember?Normális?
2011. jún. 3. 21:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
44%
Te nem vagy normális, ne is haragudj.
2011. jún. 3. 22:46
 12/25 anonim ***** válasza:
50%
Egyébként látatlanban is megmondom, hogy nyilván a középen felzselézett frizura a problémád, amit csak úgy nagyjából a fiatalabb emberek fele szokott viselni manapság. Begyöpösödött vagy, ha képes vagy felháborodni azon, hogy valaki divatosan próbál kinézni. Szinte a szemeim előtt van, ahogy ülsz otthon a kényelmes antik fotelben és köpködsz az Orion tévére, mert egy magasrangú kormánytisztviselő ilyen hippiszerelésben jelenik meg.
2011. jún. 3. 22:52
 13/25 A kérdező kommentje:
Na persze,most milyen okosakat irtatok,vagy irtál,de a válaszom erre annyi,hogy én meg azt nézném meg,hogyha egy idegen jön veled szemben az utcán és ilyen hajat visel,ami nem egy politikushoz méltó,akkor mit mondanál rá!Gondolom,hogy fuj hogy néz ki,de csak azért,mert nem ismered!Ami meg a begyyyepesedett agyról irtál,hát az inkább vonatkozik olyanokra,mint te,meg ő is,mert azért tart itt az ország,ahól tart,mert az ilyen szuper fiatalos divatos emberkék vezetik!
2011. jún. 3. 23:00
 14/25 anonim ***** válasza:
50%
B+, ez egy teljesen elfogadott viselet 2011-ben (de már évek óta az). Nem tudom, hol élsz te, melyik alföldi zsákfaluban, de én ha kimegyek az utcára (képzeld, naponta többször is előfordul), akkor tucatnyi embert látok, akik ilyen hajat viselnek. Ha jól tudom beckham-haj a nem hivatalos neve. Szijjártó 32 éves, nyugodtan viselheti. Majd ha Smittpali jelenik meg így, akkor jogos lesz az aggodalmad.
2011. jún. 3. 23:06
 15/25 A kérdező kommentje:
Elfogadott!Igen bohócoknál,meg hippi hülyegyerekeknél,de nem egy politikusnál!Akkor ennyi erővel a fülébe,meg az orrába is rakhatna karikát és összeköthatné azt egy lánccal,meg a nyakába is rakhatna egy derékig érő 2kilós aranyláncot,mert ugye most az is divat pár reppernél!Na de én már ezen sem csodálkoznák,főleg hogy tavaly egy olyan rendőr igazoltatott,akinek mindkét fülében fülbevaló volt és a haja meg szőkére volt festve!Haladunk a fejlődés felé...vagy a káosz felé...
2011. jún. 3. 23:17
 16/25 anonim ***** válasza:
50%
Najó, mindegy. Ez értelmetlen vita.
2011. jún. 3. 23:20
 17/25 A kérdező kommentje:

Igen értelmetlen,mert kinek a pap,kinek a papné...

Szóval inkább a téma lezárva!

2011. jún. 3. 23:31
 18/25 anonim ***** válasza:
75%
Felőlem rasztás hajjal is bemehet,ha megígéri,hogy soha többet nem lop.
2011. jún. 4. 07:33
 19/25 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi baj nincs a hajával, begyöpösödött vagy.
2011. jún. 4. 09:06
 20/25 anonim ***** válasza:
"Nem fussa" szegénykémnek a bevételeiből...
2011. jún. 4. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!