2006-ban a tüntetők miért az MTV-t ostromolták meg, miért nem a Parlamentet?
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:14
A rendőrök verték szét a belső berendezést, mivel abból emeltek barikádot. Nézd meg Youtube-on a felvételeket, az MTV-nek vannak arról felvételei, hogy milyen állapotban volt a székház mikor a tüntetőknek sikerült bejutniuk, gyakorlatilag már nem volt mit szétzúzni, mert már szét volt zúzva minden.
A Parlamentet?Szétlőtték volna az egész tömeget!Azért az már húzós lett volna,mert ott van a Korona,a koronázás összes ereklyéje,és ezen kívül még sok felbecsülhetetlen érték.
Ezen akkor én is elgondolkodtam,de akkor éles lőszerrel lőttek volna,mint majdnem így is,ha a drága jó "magyar"Fideszen múlik...
Itt egy tüntetés(nem rendvédelmisek felvonulása)el lenne folytva,nem könnygázzal,puskával!
Nyilván a székház előtt a rendőrök törték be a többi üzlet kirakatát és borítottak fel autókat.
Tisztában voltam azzal,hogy a rendvédelem eltorlaszolta az ajtókat.
Már lassan kezdek egyetérteni Orbánnal.
Éles tölténnyel kellett volna odalőni.
A fineszes szervezőknek több eszük volt és nem a saját munkahelyük ellen lázították a tömeget. Akkor még V. atyánk sem akart forradalmat. Előkészítésnek szánta, de túl komolyra sikerült. És ha bele gondolsz, akkor sem ítélték el a csőcselék részét, és most, hogy hatalomra kerültek, keresik a felelősöket. Mivel kétharmaduk van így saját magukat kihagyják belőle.
Csak a disznóság "körbejár"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!