Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy politikus meg tudna élni...

Egy politikus meg tudna élni minimálbérből?

Figyelt kérdés
szerintetek?
2011. jún. 1. 15:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
78%
Nem, de megpróbálhatná.
2011. jún. 1. 19:27
 12/21 anonim ***** válasza:
49%
Nem. Viszont azt a munkát bármikor elvégezné, amire egy minimálbérből élő képes, azt viszont megnézném mi lenne fordított esetben. Mert szövegelni a legkönnyebb.
2011. jún. 1. 20:26
 13/21 A kérdező kommentje:

A parlamenti ülés közvetítéseken látható újságolvasás, és internetezés biztos sokkal fárasztóbb lehet, mint például 40kg-os térköveket pakolni 8 órán át... ;)

És 100%ig igazad volt amikor azt mondtad, hogy "szövegelni a legkönnyebb"...

könnyebb szövegelni meg hazudozni meg újságot olvasni meg netezni meg kivonulgatni mint fizikai munkát végezni megállás nélkül....

Amúgy arra is kíváncsi lennék mi történne ha más munkahelyeken dolgozók is csak úgy "kivonulnának"...pl egy orvos műtét közben..vagy a tűzoltó oltás közben..

Vagy mit szólna egy politikus ha a háza építése közben a munkások újságot olvasgatnának, és neteznének...;)

gondolkozz csak el egy kicsit....

2011. jún. 1. 22:08
 14/21 anonim ***** válasza:
54%
A kivonulgatás nem újkeletű dolog. És ha ez zavarná a plebset, akkor most más színű lenne a parlament ;)
2011. jún. 1. 22:14
 15/21 A kérdező kommentje:
azt tudom, hogy nem új keletű dolog...de ez lényegtelen a kérdéssel kapcsolatban, mert mindenhol "politikusok"-vannak írva...;)
2011. jún. 2. 00:03
 16/21 anonim ***** válasza:
51%
Gyűjtsünk aláírást népszavazásra, hogy megnézhessük, én támogatom, és szerintem még sokan!
2011. jún. 2. 10:45
 17/21 A kérdező kommentje:
jó ötlet lenne! én is benne lennék!
2011. jún. 2. 11:11
 18/21 gr. Shadow ***** válasza:
100%

Persze hogy meg tud élni! Fényesen!

A te minimálbéredből!

2011. jún. 2. 12:15
 19/21 anonim ***** válasza:

Most is azt teszi az összes!

- Mások megkeresett jövedelméből levont sarcokból áll össze a sok létminimum, amely még mindig nem elég ahhoz, hogy tisztességgel politizáljanak.

2011. jún. 16. 08:38
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Talán ennyi a napi kiadása, nem havi!!!!Én azon is ki szoktam akadni, hogy nem hiszem el, hogy a kényelmes valaguknak nem lenne jó, egy középkategóriás autó???Mondjuk egy F Astra.....És akkor még nem is írtam rosszat..Nem!!!Nekik, a legújabb luxusautó kell, Lexus, Merci, stb..
2011. jún. 16. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!