Mit tennél a városodért, ha megválasztanának polgármesternek?
Jó kérdés, szerintem alkalmatlan vagyok ilyenre.
Persze mondták ezt már más dologra is, azt' mégis itt vagyok! :)
Na majd délután még visszatérünk a kérdésre...
04:42: ehhez csak gratulálni tudok :) kíváncsian várom a válaszaidat.
23:01: "A válaszom komoly volt. Elsődleges célom egy kommunista jóléti társadalom megteremtése, melynek alapja az erőforrás alapú gazdálkodás."
Azt hittem, hogy viccelsz. Azért mégis érdekelne hogyan képzeled el ezt az erőforrás-alapú gazdálkodást? Aranyalaphoz rögzített valuta? Bretton Woods 2.0? Hajmeresztőnek tűnik...főleg egy mezei polgármestertől... meg amúgy is
"Nem érzed úgy, hogy nem hiába tűnik komolytalannak a válaszod?"
Természetesen nem, hisz a jövőben az egyetlen járható út a kommunizmus bevezetése lesz. Haladni kell a korral, ha életben akarunk maradni, és elfogadható életszínvonalon tenni ezt.
"Azért mégis érdekelne hogyan képzeled el ezt az erőforrás-alapú gazdálkodást? Aranyalaphoz rögzített valuta?"
Nem létezne fizetőeszköz. A megtermelt javakból ki ki igényei szerint részesülne.
"A megtermelt javakból ki ki igényei szerint részesülne."
Nagy képzavarba vagy, mert a komcsik alaptétele pont az, hogy mindenki az általa elvégzett munka arányában részesül a javakból. Az igények nincsenek összhangban azzal, hogy ki mennyi munkát végez. Az a célod, hogy minél kevesebbet akarsz dolgozni minél nagyobb fizetésért, nemde?
Várom továbbra is az értelmes válaszokat az eredeti kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!