Szerintetek 4 év múlva tud nyerni a Jobbik? Többit lennt.
Bár a 18-30 közöttiek nagy része a Jobbikor támogatja, de többször bebizonyosodott hogy sajnos nem a fiataloknak akarnak ugymond kedvezni a pártok hanem a nyugdijasoknak. Mert hát ugye velük lehet választást nyerni!?
Még azt is irjátok le hogy ha most holnap lenne a választás melyik pártra választanátok? Láttuk hogy szerepelt a FIDESZ 1 év alatt...
másik helyen is leírtam:
a választókorú emberek negyede ment el. nem volt tét, semmi. minek menjenek el? LMP meg mobilizálta a tagjait, és kész. a választók negyedének negyede mennyi is? nalátod.
És akkor mi lett volna, ha a választó korúak 100%-a elmegy szavazni?
Elárulom: még rosszabb eredményt ér el a Jobbik. A "jajj nem is tudom" szavazók: a tömeg. Ezek döntik el a választásokat. Ezeket pedig mint egy jó pásztorkutya, oda tereli a sajtó, ahova kell.
"Talán ha besorolnának izrael támogatói közé, még kormánypárt is lehetnének. De izrael ellenében semmire sem fognak jutni.
"
lehet, hogy tanulniuk kéne a nyugati kollégáiktól.
Ott izrael barát szélsőjobboldaliak a kormányba tudnak be kerülni. Le vagytok maradva, mint a borravaló.
"Itt csak az emberek tudnának győzni, ha saját kezünkbe vennénk a dolgokat.
"
Bár kissé demagóg szagú kijelentés, de elképzelhető.
Hogyan képzeled?
A választások 3 év múlva lesznek.Csak szólok már nehogy 4 év múlva próbálkozzanak a kedves Jobbik szimpatizánsok 30%-40%-ot összeszavazni a kedven pártjuknak:)Lehet , h az volt a baj egy éve is?Rossz időpontban mentek és minden ajtó zárva volt :))
Ha csak a nyugdíjasokon múlna ,akkor nagy valószínűséggel kommunizmus lenne most itt.
Csakis az adócsökkentésekben , látom a jövőt.A pénzek ellenszolgáltatás nélküli mértéktelen behajtása (attól a pár embertől aki még jövedelmet tud termelni és vásárolni is bír)és újra elosztogatása (azoknak akik csak várják, h ki legyenek szolgálva ,alanyi jogon:),csődöt mondott.
Amelyik párt az adócsökkentést és a kisebb államintézményt ígéri és hajlandóságot látok benne, h végbe is viszi arra szavazok.
Jelenleg ,Fidesz.
Nem tud nyerni, mert akik fogékonyak rá, azok már támogatják. Valamelyest nőhet a táboruk főleg az új szavazók körében, de ez a kormányzáshoz még kevés.
Szerintem a Jobbik egy egészséges szintig, mint a politikusok nemzeti lelkiismerete jó, ha jelen van, de a kormányzása lehet, hogy károkat okozna.
Én attól félek,hogy az LMP fog nyerni.
Ez azért lenne rossz, mert semmilyen elveik nincsenek, és tagjai csak bohócok.
A legjobb szerintem a Fidesz vagy a Jobbik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!