Szerintetek 4 év múlva tud nyerni a Jobbik? Többit lennt.
Figyelt kérdés
Bár a 18-30 közöttiek nagy része a Jobbikor támogatja, de többször bebizonyosodott hogy sajnos nem a fiataloknak akarnak ugymond kedvezni a pártok hanem a nyugdijasoknak. Mert hát ugye velük lehet választást nyerni!?
Még azt is irjátok le hogy ha most holnap lenne a választás melyik pártra választanátok? Láttuk hogy szerepelt a FIDESZ 1 év alatt...
Mivel fogyunk, természetes hogy az idősebbek többen vannak. Szerintem a Jobbik amúgy is bohóckodás, a FIDESZ meg sokmindent tehetett 1 év alatt. (Persze itt is mennek a hülyeségek, átnevezések, közvéleménykutatás 16 éves kortól...)
Én a Kétfarkú kutyákra szavazok, mert ők nem ígérnek mást mint amit megtesznek.
2011. máj. 29. 22:06
2/44 anonim válasza:
nyugi, majd jön az mszp... az emberek gyorsan felejtenek, a gyűlöletpropaganda meg hat.
3/44 anonim válasza:
"Bár a 18-30 közöttiek nagy része a Jobbikor támogatja"
Forrás?
mert az nem forrás,hogy a te köreidben így van...
amúgy lehet itt bármi.
4/44 anonim válasza:
Ha a 18-30 év közöttiek nagy része a Jobbikot támogatná, akkor nem úgy szerepeltek volna a választásokon, ahogy... Nincsen annyi nyugdíjas, mint te hiszed :P
Amúgy meg esélye nincs a Jobbiknak. Ahogy korábban írták, nem tudnak túllépni azon, hogy cigányoznak, libsiznek, populista, demagóg szövegeket nyomassanak.
2011. máj. 29. 22:09
5/44 anonim válasza:
Azt nem tudom tudnak -e nyerni, mert a jelenlegi monetáris politikai rendszernek nem érdeke, sőt épp az érdekei ellen való ezért foggal körömmel próbálják ezt megakadályozni, hiszen ha a Jobbik kormányra kerülne beköszöntene a jólét és a jelenlegi profitorientált hatalmak elesnének minden bevételüktől.
2011. máj. 29. 22:09
6/44 anonim válasza:
>> 4 év múlva tud nyerni a Jobbik?
Nem tud. Aki nem zsidó, homokos, cigány vagy belügyis - azt a megmaradt keveset olcsó sörrel és kolbásszal "kenyerezték le"
2011. máj. 29. 22:12
7/44 anonim válasza:
Az esély mindenre megvan, így a Jobbik győzelmére is. Azt viszont saját környezetemben (is) tapasztalom, hogy az emberek tényleg kiábrándultak a Fideszből. A hét elején voltam egy Fidesz fórumon, ahol 34(!) érdeklődő volt, holott tavaly a szintén Fideszes polgármesterünk 710 szavazatot kapott...
2011. máj. 29. 22:12
8/44 anonim válasza:
Komolytalan társaság. Szerintem a következő választáson örülhetnek, ha ugyanennyi százalékot összeszednek.
2011. máj. 29. 22:13
9/44 anonim válasza:
Egyébként holnap is a Jobbikra szavaznék, ahogyan azt tavaly is tettem.
2011. máj. 29. 22:13
10/44 anonim válasza:
És mit számít hányan vannak a fórumon? Nyilván nem fog mind a három millió fidesz szavazó fórumokra meg nagygyűlésekre járni, csak a keménymag.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!