A kérdésem csak bizonyos tekintetben függ össze a politikával, de jó lenne ha válaszplnátpk rá. Az egyik legnagyobb élelmiszerláncról van szó, ahol már a vevőt teljesen hűjének nézik, miért?
Hát szerintem az azért nem akkora gond, hogy műanyagzacskóba teszik a felvágottat. Szerinted mibe tegyék?
Abban viszont igazad van, hogy drága pénzen vackot kínálnak, de ez nem spárspecifikus. Én azt teszem ellenük, hogy minimálisra szorítom a készételvásárlásaimat. Lehetőleg csak alapanyagokat veszek, én csinálok otthon mindent, kenyeret, feldolgozott zöldségeket. Ezen túl nem veszek semmi feleslegeset, nem csábulok el a trükkjeiktől. Aztán még ezt lehetne tenni, hogy ha vannak a közeledben jobb minőségű helyi áruk, helyi termelőktől, azokat veszed.
Ezzel egy kicsit macerásabb lesz az életed, de jobb minőségű kajához jutsz, ami nagyon fontos, és olcsóbban is.
Azt nem hiszem, hogy mi valahogy meg tudnánk rendszabályozni a Spárt vagy bárki mást. Én inkább kivonulok, amennyire lehet.
"Nem beszélve arról,hogy a legdrágábbak és Európa szeméttelepét adják el nekünk drága pénzért.Mit lehetne ellenük tenni?"
Drága is, szar is, miért ott vásárolsz??? Kétlem, hogy +200m sétával ne lenne másik bolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!