A tervezett ebadó miatt mennyi kutya fog kikerülni az utcára?
Én is szívesen megkeresném annak a kutyának a gazdáját, amelyik 250 ezer forintos kárt tett az autónkban a helytelen tartás miatt... De ugye olyankor az a kutya "senkié". Legalább szerencsétlen nem szenvedett sokáig. Kötelezném én is s chipezést és az adózást. Akkor legalább a nem kívánatos kutyákat már születés után falhoz csapják.
Styloo
Több véglet van.
Ugye már kezdhetjük megint azzal,hogy nem gondolnak a körülményekre,hogy mi lesz a sok kóbor kutyával mi lesz az egyedül élő emberekkel stb.
Az alapötlet nem lenne rossz,mert tényleg sokszor történik olyan,hogy a kutya "kárt" okoz.
Gondolok itt arra,hogy van 1-2 nagyokos,aki panelba tart bernáthegyit.
Kiviszik sétálni ,hazahozzák és össze nyalja-járja az egész folyosót.
Az ilyenre kivetnék valamilyen költséget.
Na de olyanra,hogy a saját portádon belül van állatod,ami még életében nem volt kerítésen kívül megadóztatni ilyen közbiztonság és anyagi körülmények közt már nevetséges és undorító.
A chipet én támogatnám,de az állam ösztönözze az embereket.(Ösztönzés nem egyenlő büntetés.)
Szerintem nyereményjátékot kellene hirdetni a kutyatartók között, ami azt jelenti hogy a legtöbb kutyaszart beküldök között luxusutazást sorsolnak ki, a felhalmozott kutyaszart pedig busással haszonnal adhatnánk el olyan országoknak ahol nem rendelkeznek kellő mennyiségű ebfekáliával. A befolyt pénzből nemzeti konzultációs kérdőíveket küldhetnénk a kutyáknak hogy véleményük szerint hogyan lehetne megmenteni a bedőlt hiteleseket, és jutalmul átneveznénk a Széll Kálmán teret Kántor térré!
Mit szóltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!