Mit gondoltok a Magyar Kétfarkú Kutya Pártról?
Nekem az a véleményem róla, hogy pár hülye ember nem tudott mit kezdeni, és megalapított egy hülye pártot hülye névvel.
Ja, én 4 év műlva indulok a Hanyattlökött Nokedli Párt színeiben. Gy. F.
Ne szavazzatok senkire
Inkább ássatok egy mély gödröt, aztán feküdjetek bele, és próbáljátok betemetni magatokat.
Hátha sikerül, sok kinlódástól megmenekülnétek vele.
"Szerintem mindenki aki erre akar szavazni, inkább szavazzon az LMP-re, mert azzal ugyanolyan "lázadók" lehetnek, hiszen jelenleg az LMP-n kívül minden párt a sötét középkort képviseli, és az LMP-n áll a feladat, hogy az emberi butaság sötétjébe behozza a világosságot és a nyugati eszméket."
Marha...
Az a véleményem, hogy egy olyan görbe tükröt mernek a magyar politika elé tartani, és megmutatni, hogy "na ilyenek vagytok", amit eddig senki nem mert így megtenni (maximum egyes humoristák, de nem ugyanígy, és meg is lett a bajuk belőle).
Jó lenne, ha az emberek látnák is a valóságot, és nem csak mutogatnának, hogy hülyék, mert pont, hogy nem azok. Kicsit Adyra emlékeztet a stílusuk, "ilyenek vagytok, hogy rólam mit gondoltok, amiért ezt ki merem mondani, az nem érdekel".
Aki csak utálkozik rajtuk, egyszer olvasson bele a weboldalukba, és rájön, hogy nem is olyan rosszak ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!