Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Létezik olyan ország, országré...

Tetris kérdése:

Létezik olyan ország, országrész, megye, város, falu, utca, ahol a cigány lakosság integrálása sikerrel járt?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert ha sehol sem sikerült, akkor a kormányok miért erőltetik mindenáron? Szerintem a roma népesség nem akar/tud beilleszkedni. Valami más megoldást kellene kitalálni, hogy ez a probléma megoldódjon.
2011. máj. 27. 17:38
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%
ma 19:01: látszik, hogy a hozzád hasonló gondolkodású embereknek hol van az értelmiségi szintje. :) De ne aggódj senki nem vár el tőled/tőletek semmi mást ;)
2011. máj. 27. 19:04
 12/27 anonim ***** válasza:
78%
Igen, de ezek már mind eltűntek a föld színéről. A cigány nem termel semmit és mindent felzabál. Ahol integrálták, gyakorlatilag megette a környezetét.
2011. máj. 27. 19:22
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
19:01 Ne hazudj!!!Nemetben elek es ugyan azt csinaljak mint magyarban,csak itt a bevandorlok miatt elterelödött a figyelem roluk.
2011. máj. 27. 19:41
 14/27 anonim ***** válasza:
54%

Én muszlim vagyok, és sok arab országban jártam. Ezekben az országokban megoldódott a helyzetük.

1. Nincsenek kissebbségi támogatások

2. Az Iszlám miatt nem élhetnek lopásból, nem gyilkolászhatnak, mert kézlevágás, fejlevágás, kötél!

3. Az arabok nagyobb családban élnek mint ők, fegyvert tartanak otthon, és nem mernek beszólni nekik.

4. Magyarországon sok megtért cigányt ismerek, és a megtérésük után megváltoztak. Becsületesek lettek, dolgoztak.

2011. máj. 27. 20:17
 15/27 anonim ***** válasza:

" """minden cigányt szabolcs-szatmár-bereg megyébe toloncolni, a magyarokat onnan ki, aztán leválasztani az országból, létrejön cigányia, azt heló

Miért nem pestre? "

Mert ott már nem lenne mit lelakniuk.

2011. máj. 27. 20:58
 16/27 anonim ***** válasza:

"a mi városunkban tök jól kipaterolták pket egy szinte elzárt külvárosi részbe azt annyi, onnan nem igen jönnek ki szerencsére

ezt nem lehet minden városban megcsinálni ?"

De. Meg lehetne.

2011. máj. 27. 21:01
 17/27 anonim ***** válasza:

"ciki mi?"

Az a ciki, hogy úgy hazudsz,mint a vízfolyás.

2011. máj. 27. 22:08
 18/27 anonim ***** válasza:
Nem létezik. Vissza kéne küldeni őket indiába.
2011. máj. 27. 22:08
 19/27 anonim ***** válasza:

Ma 17:49

"Valószínűleg emberi jogokba ütközik, de én úgy gondolom, hogy a kényszersterilizálás megoldás lenne. Azokat kellene elávetni ennek, akik bűnöző életmódot folytatnak, többszörös visszaesők, idült alkoholisták"

Ezzel teljes mértékben egyetértek. Ezen kívül lehetne ösztönző segélyezéssel is:

-Aki állami szociális segélyt akar, annak sterilizálni kell magát.

vagy

- az a roma aki vállalja a sterilizálást és még nincs gyereke, annak dupla összegű segély jár.

2011. máj. 27. 22:13
 20/27 anonim ***** válasza:

"Létezik olyan ország, országrész, megye, város, falu, utca, ahol a cigány lakosság integrálása sikerrel járt?"

Igen! Tündérországban

2011. máj. 27. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!