Mi a liberálisok megoldási javaslata a cigánykérdésre?
Ilyen blődségeket nem akarok hallani, hogy a rasszizmus felszámolása. Konkrét intézkedésekre gondolok.
Mivel lehetne a cigányokat munkához juttatni és csökkenteni a bűnözők arányát?
"Mivel lehetne a cigányokat munkához juttatni és csökkenteni a bűnözők arányát?"
Semmivel. Sohasem fognak dolgozni, még ha fejtetőre állsz sem, és elénekled nekik a cigányhimnuszt.
ma 22:07
Népirtás provokációval. Keltjük a feszültséget a vonulgatásokkal, és ha elcsattan az első pofon indulhat a kereszteshadjárat. Ha számon kéri a többségi társadalom, hogy "mi folyik itt Gyöngyösön?" akkor meg megy a mutogatás, hogy nem mi kezdtük...
Első: hogyan lehetne őket integrálni? Van-e olyan ország, ahol sikeresen kezelték a problémát?
"Előbb leírhatnád a jobbikosok megoldását is!"
Ha jól tudom a Jobbik erőszakszervezetekkel és közmunkával kívánja kordában tartani a cigányságot. De ne térjünk el a tárgytól, nem a Jobbik megoldása érdekel.
Nem vagyok liberális,de az elsővel értek egyet.
Munkahelyek kellenének,normális fizetéssel a magyaroknak is.
Amúgy kíváncsi lennék melyik Jobbikos politikus mondta hogy a cigányokat ki kell irtani. Ezt tényekkel is alá lehetne támasztani feltéve ha vannak ilyenek.
Amúgy meg el kéne törölni a segélyezésüket. Munkahelyeket teremteni normális fizetéssel, a közbiztonságot pedig javítani. A szanatóriumok helyett amit néhol börtönnek neveznek munkatábort kéne csinálni. Legalább nem a normális emberek fizetéséből tartsák már el a bűnözőket, miközben azok kondizással tengetik napjaikat. Vannak jó munkák(bányászat, útépítés, vasútépítés).
Amelyik meg nem akar dolgozni elmehet máshova.
22:16
A négerek integrációja sikeres az Egyesült Államokban? Bevallom, ezzel nem teljesen értek egyet, de elfogadom a választ Obamára tekintettel.
Ellenben a KKK betiltásáról nem hallottam, pláne gyors betiltásról, hiszen már a polgárháború idején (1861) is léteztek, és legjobb tudomásom szerint ma is léteznek.
22:23
Kétlem, hogy ez lenne a liberális megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!