A kuruc miért mondja mindig, hogy fősodratú média? Elvileg ők a legolvasottabb jobboldali hírportál, nem?
Vagy ez is csak ilyen Blikk színvonalú reklám kampány?
Elvileg a f@szbuk lájkolók száma szerint a második legolvasottabb (kedveltebb)
"komolyan úgy akarod megcáfolni a kérdésemet, hogy azon vitatkozunk, hogy a google mit ad ki első találatoknak?"
Tisztázzuk: először is, egy kérdést nem lehet megcáfolni (csak egy állítást), egy kérdésre válaszolni lehet csak.
És válaszoltam a kérdésre, az előttem szóló is megtette, teljesen nyilvánvaló, mit nevezünk fősodornak és mit nevezünk a fősodorral szemben menőnek.
Az, hogy mit ad ki a google, s mit nem, azt csupán érdekességként hoztam fel (oda is írtam, hogy "egyébként érdekes, hogy..."). Mielőtt erről kezdtünk volna vitatkozni, már megválaszoltam a kérdést, mint ahogy az előttem szóló is megtette.
És nem vagyok szélsőjobboldali amúgy, csak tárgyilagos.
"A kuruc miért mondja mindig, hogy fősodratú média?"
Mert ez a reklámszövege. Hogy "más", "különleges", "tiltott", "kimondja azt, amit mások nem mondanak ki".
"Elvileg ők a legolvasottabb jobboldali hírportál, nem?"
Nem. A kurucinfónak semmi köze a jobboldalhoz. Műfaja bulvár, politikai vonala pedig soviniszta bolsevik.
"A fősodratú média nem is az internet, hanem a tévé. Azt nézik sokan."
Igaz is. Az internetet alig használják. Csak a lakosság 55%-a rendszeres internet-felhasználó :))))
"Azért az 53% internetető közül nem mindenki olvas hírportálokat."
És a 70% tévénéző közül mindenki nézi a politikai magazinokat és hírműsorokat?
"És ha azt veszed, olvassa 400 ezer a kurucot, és nézi 3 millió az rtl-t, akkor már jelentős a különbség."
Azért azt is vedd hozzá, hogy nem mindenkinek van rá igénye, hogy olvassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!