A kuruc miért mondja mindig, hogy fősodratú média? Elvileg ők a legolvasottabb jobboldali hírportál, nem?
Vagy ez is csak ilyen Blikk színvonalú reklám kampány?
Elvileg a f@szbuk lájkolók száma szerint a második legolvasottabb (kedveltebb)
Előző!
És akkor mi van? Mivel lesz jobb NEKED, ha odaírja javaslatként?
Szerintem ennek meglehetősen egyszerű oka van, és nem a politikai cenzúra.
Ha begépeled hogy "kur", akkor ez így is folytatódhat, hogy k*rva, k*rás, stb. Az ilyen jellegű találatokat egy nyelven se támogatja a Google.
Ezért nincs ezen három betűre Google Suggest.
"Nem így értettem a keresési javaslato"
tuudtam, hogy ezzel jössz megint.
az ezzel a baj,hogy ki is lehet kapcsolva az a funkció, tehát ez gyenge ellenérv.
azonkívül aki vevő rá, az úgyis megtalálja, nem?
Egyrészt nem csak kurv@, kúrás stb. szavak léteznek a "ku" kezdés nyomán, hanem például kurta, kurtizán, kuncsaft, kullancs stb, másrészt ha a "ku" után azt írod, hogy "kull", akkor már egyből javasolja, hogy kullancs.
De ha azt írod, hogy "kuru", akkor továbbra sem javasol semmit.
továbbá az algoritmus az alapján dolgozik, hogy tényleg mire keresnek rá a leggyakrabban
pl a "kutya" szóra biztos többen (legalábbis innen Magyarországból).
ennyit erről.
"tuudtam, hogy ezzel jössz megint.
az ezzel a baj,hogy ki is lehet kapcsolva az a funkció, tehát ez gyenge ellenérv."
Persze, hogy ezzel jövök, mivel eredetileg is erre a javaslattevési módszerre gondoltam. És mi az, hogy "megint"? Na mindegy...
Kikapcsolva a funkció? Az a helyzet, hogy fogalmam sincs, miről beszélsz, azt se tudtam, hogy ilyesmit lehet, szóval nem hiszem, hogy nálam ki lenne kapcsolva bármi is.
De most már én is unom ezt a témát, úgyhogy lépjünk túl ezen. :-)
"továbbá az algoritmus az alapján dolgozik, hogy tényleg mire keresnek rá a leggyakrabban
pl a "kutya" szóra biztos többen (legalábbis innen Magyarországból).
ennyit erről."
Igen, ez jogos felvetés, ami viszont ott vérzik el, hogy akkor miért nem ad ki tényleg semmit a "kuru"-ra. Szóval ott már tényleg semmit nem ad ki, nem arról van szó, hogy nem adja ki a kurucot, mert nem keresnek rá elegen. Azt nem hiszem, hogy még soha senki nem keresett rá a gugliban a kuruc.infóra.
"Persze, hogy ezzel jövök, mivel eredetileg is erre a javaslattevési módszerre gondoltam"
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
bn+ komolyan úgy akarod megcáfolni a kérdésemet, hogy azon vitatkozunk, hogy a google mit ad ki első találatoknak?
mi van ma veletek szélsőjobbosokkal? baromi gyengék vagytok...
Egész egyszerű a válasz, kedves Petronius.
Mondj egyetlen TV csatornát amelyik a kuruc.info-val hasonló nézeteket vall?
Még nyomtatott sajtóban is legfeljebb a Barikádot lehet felhozni, de azért a kuruc.info jelentősen radikálisabb.
Így aztán a kuruc.info százezres nézettsége áll szemben a kereskedelmi TV csatornák, Népszabadság, Magyar Hírlap, index.hu, stb. többmilliós nézettségével. Teljesen jogosan írják, hogy az a fősodratú média.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!