Még hány vérlázító törvényt kell meghoznia a Fidesznek, hogy a nép végre összefogjon és több százezren kimenjenek az utcákra?
"Ez a romáknak lakásjuttatás szerintem sokaknak utolsó csepp a pohárban."
Szerintem az egykulcsos jövedelemadó sokkal rosszabb, mint az, hogy páran a putriból elköltöznek máshová :)
Bármennyit hozhat, még mindig maradt annyi birka, aki rájuk tenné a voksát. Plusz az is érdekes, hogy kit választanának helyette
1. MSZP: na neeee.....
2. Jobbik: nem mindenki szimpatizál a szélsőjobbal, plusz a gazdasági programjuk egy kissé... khm utópisztikus :)
3. LMP: sokak számára komolytalan rétegpárt, plusz sikerült összemosni az SZDSZ-el (az utóbbi időkben úgy tűnik, hogy talán nem is alaptalanul)
Amikor lesz annyi akarat az emberekben(sajnos bennem sincs),hogy megukban 2-3ezer fővel is kint álljanak 1-2 nap folyamatosan a parlament előtt..
Akkor talán folyamatosan többen mozdulnának..
A válasz megírásának időpontja: ma 19:44
Érdekes,hogy akkor a 100%-os azt üzeni,hogy tűrd,ha a szart nyalnod kell,és ne csodálkozz,hogy ezt látván a fejed teljesen bele is nyomják majd..
Emellett írtam,hogy én sem vagyok olyan,mert nem tudom megkockáztatni..
Magában a törvények okán soha nem lesz "forradalom" lázadás, legfeljebb csaholás. Ahoz hogy igazi elit elkergető hangulat alakuljon ki, teljesen más kell.
A reménytelenség egy olyan foka, amikor több 100ezrek milliók érzik hogy a fennmaradásuk vállt kétségessé.
Az pedig a lakhatás, és az élelmezés.
Mit is gondolsz,miért annyira égető a fidesznek a bankihitelesek megsegítése? Mert ők a gyutacs a bombán!
Persze lehet hogy ha minden így megy tovább, és ekkora mértékben nő a leszakadottak aránya, hamar kiforrja magát valami. De ahoz az kell hogy sok sok emberneka létfenntartása kerüljön veszélybe, ésne legyen vesztenivalója legalább 2-3millióembernek.
" még annyi se,mint ma"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!