Kérdező!
"Hát nem csodálatos" - Nem! Jobb lesz nekünk attól (most tedd félre a narancssárga szemüveged - bocs a személyeskedésért, de a "csodálatos" szó akasztott ki...)?
Olcsóbb lesz valami, amiért ráköltöttünk (aztaqrva!) 500 milliárd Forintot? Ne gyertek nekem a hosszú távval, mert attól herótom van (pl. 10 év alatt 1 milla új munkahely... mé' nem 4 év alatt?).
"Csodálatos"...pfff.... vazze! Asszem' kezd hurrá optimizmusom lenni (pedig én tényleg örök optimista vagyok).
"Orosz veszély"... ez megint az Orbán-féle dilettantizmus!
"Ne gyertek nekem a hosszú távval, mert attól herótom van"
Már értem, hogyan kapnak szavazatokat a baloldali pártok.
Vegyünk fel jó sok hitelt, osszuk ki nyugdíjként és segélyként, a hosszú távval meg ne jöjjetek, attól herótunk van :))))
04:07
"Már értem, hogyan kapnak szavazatokat a baloldali pártok."
Mi vaaan??? Ezt most hogy, miből számoltad ki?
"Vegyünk fel jó sok hitelt..."
Mint most a MOL részvényekért? (pfff... a korábban köpködött IMF-től)
"...osszuk ki nyugdíjként..."
A 14. havi nyugdíj beígérésére gondolsz?
Megmondanád nekem, hogy miért 10 évet vett alapul I. Orbán? Miért nem csak a megbizatása/felhatalmazása idejére? Vagy akkor miért nem mindjárt húsz, vagy száz évet mondott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!