Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Wáóóó. Hát nem csodálatos,...

Wáóóó. Hát nem csodálatos, nincs többé orosz veszély?

Figyelt kérdés
[link]
2011. máj. 24. 15:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
59%
Gondolom elolvastátok azt is, hogy 500 milliárd forintot érnek azok a részvények :)
2011. máj. 24. 16:38
 12/17 anonim ***** válasza:
81%
Az az 500 milliárd hosszútávon visszajön. Hosszú távra kell tervezni.
2011. máj. 24. 16:40
 13/17 A kérdező kommentje:
A legnagyobb veszély a kiszolgáltatottság, a MOL nem csak egy vállalat, A magyar olajipari vállalat, mely kulcsfontosságú alapvető ellátások szempontjából.
2011. máj. 24. 16:46
 14/17 anonim ***** válasza:
Osztom azon kommentelö véleményét, hogy ez volt az év legjobb akciója. Nagyon jól tudjuk, hogy a Gazprom, ami valojánban annak a szolfnyeft vagy mi az isten báb vállalat mögött áll, nemcsak egy cég. Az maga az orosz energiapolitika bunkósbotja. Ukrajna a legjobb példa arra, miképpen lehet ezt a bunkósbotot használni.
2011. máj. 24. 16:56
 15/17 Sz1u ***** válasza:

Kérdező!

"Hát nem csodálatos" - Nem! Jobb lesz nekünk attól (most tedd félre a narancssárga szemüveged - bocs a személyeskedésért, de a "csodálatos" szó akasztott ki...)?

Olcsóbb lesz valami, amiért ráköltöttünk (aztaqrva!) 500 milliárd Forintot? Ne gyertek nekem a hosszú távval, mert attól herótom van (pl. 10 év alatt 1 milla új munkahely... mé' nem 4 év alatt?).

"Csodálatos"...pfff.... vazze! Asszem' kezd hurrá optimizmusom lenni (pedig én tényleg örök optimista vagyok).

"Orosz veszély"... ez megint az Orbán-féle dilettantizmus!

2011. máj. 24. 22:15
 16/17 anonim ***** válasza:
45%

"Ne gyertek nekem a hosszú távval, mert attól herótom van"

Már értem, hogyan kapnak szavazatokat a baloldali pártok.

Vegyünk fel jó sok hitelt, osszuk ki nyugdíjként és segélyként, a hosszú távval meg ne jöjjetek, attól herótunk van :))))

2011. máj. 25. 04:07
 17/17 Sz1u ***** válasza:

04:07

"Már értem, hogyan kapnak szavazatokat a baloldali pártok."

Mi vaaan??? Ezt most hogy, miből számoltad ki?

"Vegyünk fel jó sok hitelt..."

Mint most a MOL részvényekért? (pfff... a korábban köpködött IMF-től)

"...osszuk ki nyugdíjként..."

A 14. havi nyugdíj beígérésére gondolsz?

Megmondanád nekem, hogy miért 10 évet vett alapul I. Orbán? Miért nem csak a megbizatása/felhatalmazása idejére? Vagy akkor miért nem mindjárt húsz, vagy száz évet mondott?

2011. máj. 25. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!