Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Politikailag a Jehova tanui a...

Politikailag a Jehova tanui a legelfogadhatóbb keresztény felekezet?

Figyelt kérdés

Jehova tanuinak tilos bármiféle "világi" politikában részt venni és állást foglalni, mert ők csak a Mennyei Királyságot tisztelik.

Nagyon szigorúan tartják ezeket a törvényeket, a tanuknak tilos himnuszt énekelni, felállni a himnusznál, hazafias dalokat énekelni.

Állam és egyház szekuláris oldalról való szétválasztására nincs szükség náluk, önmagukat választják el a szekuláris államtól.

2011. máj. 24. 13:28
1 2
 11/18 anonim válasza:

14:59

Remélem, jól emlékszem: a hívőknek, ha belépnek az egyházba, minden vagyonukat (ház, autó...) az egyházra kell íratniuk.

Rosszul tudod.. semmit nem kell az egyház nevére íratniuk.

Pont az a lényeg, hogy az adományok is önkéntesek, nem mennek körbe az összejövetelek alatt hogy mindenki dobjon egy kis edénybe pénzt.

2011. jún. 10. 17:22
 12/18 anonim ***** válasza:

Keresztény szemlélettel ez a J.T. hozzáállás nem elfogadott, mert Jézus azt mondta, hogy "add meg a császárnak ami a császáré, Istennek ami az Istenné".

Egyébként szerintem a csak J.T. kisemberei nem politizálnak, de a nagykutyák igen.

Egyébként milyen hülyeség az, hogy csak 44000-en üdvözülnek?(Ezt hol írja a Biblia?)

2011. jún. 10. 21:01
 13/18 anonim válasza:
Pontosabban 144.000 és például Jelenések 7:4 ír róla.
2011. jún. 10. 21:42
 14/18 Ozmium42 ***** válasza:
Elolvastam, 12000 ember a 12 zsidó nemzetségből. Tehát mindenki másnak life sucks alapon süllyesztő, persze csak a tanúk szerint. (nekik maguknak is)
2011. jún. 11. 00:35
 15/18 anonim ***** válasza:

Olyan nem lehetséges, hogy legelfogadhatóbb...

Kinek a pap kinek a papné.

Én is ismerek ilyen emberkét aki elmagyarázta, nekik az a dolguk a földön, hogy minél több embert vigyenek a jó útra.

Ne kárhozzanak el...

Ha a lelki békéjüket ez adja meg csinálják. De az én köreimet ne zavarják...

Ökörköri

2011. jún. 11. 11:38
 16/18 anonim ***** válasza:

Ha egy felekezet nem foglakozik a politikával, akkor a politikának miért kellene jobban elfogadnia az adott felekezetet, mint egy másikat?

Egyébként elég durva pénzlehúzó szekta, de már írtam máshol, hogy mindenkinek joga van hülyének lenni...

2011. jún. 11. 18:11
 17/18 anonim válasza:

NEM húznak le pénzzel! Összekeveritek a hitgyülivel, a scieontológiával, meg a vidám vasárnapokkal. Egyik volt munkatársam hitgyülis volt, és minden új munkatárstól kölcsön kunyerált.. tőlem is. Nah azok tényleg lerabolnak.

De nagymamám J.T., és őrajta keresztül kicsit beleláttam még gyerekként. Nem rabolnak le, ettől ne félj. Még annyira sem, mint a keresztény PEDOFIL KATOLIKUS PAPOK.

2021. okt. 1. 05:20
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem a legelfogadhatóbb keresztény felekezet! Sőt,ez egy rendkívül veszélyes és szélsőséges SZEKTA! Sok országban TÖRVÉNYESEN be van tiltva.Pl. Oroszország,Szerbia,Ausztrália,stb.
2022. jan. 2. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!