A nép mikor fogja már Lázárt, Balsait és bandájukat elküldeni a hatalomból, hogy legyen becsülete a jogállam érvényesülésének?
"Ki az a nép, mi az a nép? Valami eszetlen szélsőjobber vagy? Mikor volt utoljára nép?! A feudalizmusban! Állampolgárok vannak és 4%nyi idiótáért nem borítjuk a büdzsét azonnal."
Csak hogy tudd mi az a nép:
"Tágabb értelemben az emberiségnek származás, faj, nyelv, erkölcs s művletség szerint összetartozó része. Államjogi értelemben az államterületen lakó s az államtagok összességét alkotó egyéneknek egysége. Előbbi értelemben nép a. m. nemzetiség; utóbbi értelemben nép a. m. nemzet. A történelmi fejlődés szerint az állam nem mindig egy a nemzetiség értelmében vett népnek állama, és a nép mint nemzet több népből, nemzetiségből áll. A nép az államnak alanyi ereje, eleme és tényezője, miként a terület annak tárgyi ereje, eleme, tényezője. Terület nép nélkül, nép terület nélkül nem állam. Az állam fogalma e két tényezőnek egybekapcsolt, együttes létezését tételezi fel. Más értelemben népen a polgári társadalomnak többi rétegeit ellentétben az arisztokráciával szokás érteni. Minden népben annak több rétegeit lehet megkülönböztetni, amelyeknek benső alapja az életmód, erkölcsök, szokások, politikai és társadalmi érdek azonossága.
.
.
."
"A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:24" Tévedsz, nekem már Viktor előtt is mindenem megvolt, nálam pont a dolgozók azok akik még jobban jártak, mert eleve nem alacsony fizetésük volt, de ezt már biztosan tudod, és a könyöködön jön ki. Én a többletem jelentős részét a beteg gyerekeknek adom, hogy ezzel is sugalljam mennyire "rossz ember" is vagyok. Nehogy azt hidd, hogy ha 4 évente másik kormány kerül hatalomra, az jó egy országnak. Valamit be is kellene már fejezni végre. És még van aki visszasírja Kádárt! Ennyire nem kellene mélyre süllyedni.
"kolopele szerintem a többi fideszes idiótán kívül,az egész fórumnak tele a töke a hazudozásaiddal."
A magad nevében beszélj fideszfóbiás idióta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!