20 évesen érdemes külföldön új életet kezdeni?
Úgy értem: nem sok pénzem van, esetleg szüleim támogatnák a kiutazást és pár hetet az elején. Mennyire tudnak a magyarok külföldön munkát találni? A külföldi magyar nagykövetségekre ilyenkor lehet számítani? Vagy nekik igazából mi a dolguk?
És hol a legérdemesebb újrakezdeni az életet?
Tételezzük fel, hogy a gyárember feltűnési viszketegsége közben igazat mond, és tényleg van gyára. Akkor azért érdekelne, hogy mire föl annyira büszke, hogy elért itthon Magyarországon valamit egy KÜLFÖLDI milliárdos segítségével. Ugyebár már a fél gyakorikerdesek.hu ismeri az egész történetét :)
Mindenesetre azért az érdekelne, hogy valaki valóban alkotott valami nagyot, akkor annak miért kell egy kis szar fórumon bizonygatnia? Senki sem tartja ezt szánalmasnak és bénának?:)
Nem akartam veszekedést szítani!
Köszönöm a válaszokat. Írta valaki, hogy Borsodba milyen nagy putri & szegénység van. Sajnos tudom, innen mennék, ha tudnám a biztos utat. Autó nincs a családba (hisz ahhoz pénz is kell, és nem vagyok hitelpárti), de jogsit most akarom letenni. Németes voltam a suliban, és egész jó, de sosem szerettem pedig versenyen is voltam. Informatikai szak angol meg profin megy, de angolból más nem. Weblapkészítő a szakmám, de nem értek hozzá mert nem foglalkozott a tanár minőségi oktatással(ebből is tanultam valamit). Hm, ha jól sejtem, már nem is olyan jó a helyzetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!