20 évesen érdemes külföldön új életet kezdeni?
Úgy értem: nem sok pénzem van, esetleg szüleim támogatnák a kiutazást és pár hetet az elején. Mennyire tudnak a magyarok külföldön munkát találni? A külföldi magyar nagykövetségekre ilyenkor lehet számítani? Vagy nekik igazából mi a dolguk?
És hol a legérdemesebb újrakezdeni az életet?
"...az itthon sikeres vállalkozó könyörtelen lepontozások áldozata folyamatosan. Csak megjegyeztem."
Csak nem azért mert mindegyikük ott csal ahol tud?:O
Egy életed van. Itt a lehetőség. Használd ki, élj vele, mert különben meg fogod bánni. Ha nem mész ki, majd nyomorogni fogsz ebben az orszgában, ahol a dolgozó magaroktól veszik el a nyugdíjt hogy a cigányokat tudják segélyezni...nem akarom senki nyavalygását hallani.
Mindig is szerettem a törtető embereket, mert jómagam is az vagyok :D Úgyhogy menj.
Egyébként meg úgyis csak utólag fog kiderülni..
Itt is lehetne boldogulni amúgy...
A kínaiaknak sikerül, csak a magyarnak nem?
Menj, én is 19 voltam, amikor leléptem. Konkrétan teljesen hülyének néztek, hogy nem az egyetemet választottam a szabad bölcsész szakkal..
Pár év külföldi meló után azt javaslom, hogy válaszd Ausztriát, közel van haza tudsz járni. Előbb utóbb úgyis honvágyad lesz, hiányozni fognak a haverok, bulik, magyar csajok és akkor mit sem ér a pénz..
Én is itt melózok, péntek délután már itthon vagyok, hétfőn reggel tekerek kifele. Pénzem van és élvezni is tudom. A világvégére Angliába, semmi pénzért nem mennék már.
Németország, Hollandia is jó, ott valamivel többet fizetnek, de az messzebb is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!