Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elméletileg lehetne Magyarorsz...

Elméletileg lehetne Magyarországon polgárháború a közeljövőben?

Figyelt kérdés
Ha igen, milyen okokból, kik harcolnának, a harcolók milyen támogatásokkal bírhatnának és mi lehetne a végkimenetele?
2011. máj. 20. 22:06
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
21%
Az a 120 ember átlag havi 300 ezer nettóért "robotol", és nekem kell azt biztosítanom hogy ez így is maradjon. Az a baj hogy a hasonló felfogású embereknek gőzük sincs arról hogy ez mit is jelent. Nem tudom átlag hány évesek az itt okosságokat írogatók, de nem valószínű hogy az ötven fele közelednek. 61 % - osnak pedig köszönöm, végre valaki aki nem a sárba tipor. Már ezért megérte. "Nemzet vagyonát magánkézre játszottam". Ha most tudnád hogy mit beszélsz, te is sírnál saját magadon. Én soha nem kaptam és nem is kértem pénzt az államtól. Kizárólag csak fizettem nekik az adót és a járulékokat. Ezt jobb ha tudod, mielőtt marhaságokat írsz.
2011. máj. 20. 23:36
 12/27 anonim ***** válasza:

az nem ugrik be, hogy itt '90 előtt kommunizmus volt? vagyis majdnem minden az államé, ha úgy tetszik a nemzeté (a miénk) volt. ezután kezdtétek el szétosztogatni ezt a vagyont. vagyis az emberek nagy részét, akik ezekben a "privatizációk"-ban nem voltak benne megloptátok (te és még jó néhány ilyen ügyeskedő).

de az emberek nagy része nem is lehetett ezekben benne, hiszen nem volt elvtárs...

büszke lehetsz magadra, mondhatom...

2011. máj. 20. 23:55
 13/27 anonim ***** válasza:
5%
Most tényleg írjam le újra amit már annyiszor? Két szabadalmaztatott eljárásom van, a gyárat egy német milliárdos üzletemberrel csináltuk meg, akivel a világkiállításon találkoztam, ő adta a pénzt, ő bonyolítja a legfőbb üzleteket, én a tudást adom és a fejlesztéseket csinálom. A gyártás, termelés során kizárólag neki törlesztettem, aminek persze már régen vége. A rendszerváltás előtt én sem tudtam a tudásomat érvényesíteni, mert akkoriban pont az "elvtársak" miatt nem volt rá lehetőség. Mond már meg te nagyon ..., hogy mi a fenét loptam el? Mit privatizáltam? Ne magadból induljál ki légy szíves. És inkább te szégyellhetnéd magadat. Azt tudod hogy Fidesz párti voltam mióta csak léteznek? Tényleg láss már egy kicsit túl az irigységeden meg a rossz indulatodon.
2011. máj. 21. 00:22
 14/27 anonim ***** válasza:
Szerintem simán lesz is.
2011. máj. 21. 01:14
 15/27 Sz1u ***** válasza:

Kolopele!

Tetszenek a bejegyzéseid, bár szöges ellentétben vannak az én véleményemmel. Egyszer már írtam is valamikor, hogy tiszteletben tartom a világnézeted, de idegesít a hencegésed. Az egyik kommentedben 300, a másik kommentedben 400 (most épp 120) alkalmazottad van, akik egyszer 300 ezer, vagy 400 ezer netto(!) fizetést visz haza. Megjegyzem, ezekhez a dolgozókhoz képest a Te fizetésed (amiután csak 200 ezer Forint/hó adót fizetsz) elég kevés.

Hidd el, a kevesebb több! ...mármint, ha a hencegésből visszaveszel, többre fognak értékelni (pl. én is).

Szivesen vitáznék Veled pl. arról, hogy miért vagy a kezdetektől fogva Fidesz-fan, ugyanis Orbán a 80-as évek végétől a 90-es évek elejétől kb. 180 fokos fordulatot vett. Értsd: liberálisból (anno az SZDSZ kistestvére volt) konzervatívvá avanzsált. Perzse a fordulat közben arra fordult, amerre épp a szélt fújt.

Kérdező!

Bocs, a kis mellékzöngéért (de késztetésem volt Kolopele irányában)!

Elméletileg minden lehetséges, de Isten mentsen (bár agnosztikusnak vallom magam) bennünket egy polgárháborútól!

Esélye a polgárháborúnak igen kicsi, mert kik között törne ki? A Fidesz-Mszp között? A cigányok & zsidók vs. Jobbik között? Dunántúl ill. Dunán innen között?

Ráadásul, ha ki is törne bármilyen villingás is, az EU, vagy a NATO azonnal közbelépne. Szvsz...

2011. máj. 21. 01:35
 16/27 anonim ***** válasza:
11%

23:36

"Az a 120 ember átlag havi 300 ezer nettóért "robotol", és nekem kell azt biztosítanom hogy ez így is maradjon."

Elfelejted, hogy az itteni "elnyomott proletárok" szerint nekik minimum havi 600k nettó JÁRNA, mert kb. annyi kell az általuk tisztes megélhetésnek nevezett valamihez.

Azt ugyan nem tudják megmondani, hogy milyen teljesítménnyel tudnának kiérdemelni havi nettó 600-at, de azt nagyon tudják, hogy az nekik JÁR :))))

2011. máj. 21. 01:48
 17/27 anonim ***** válasza:

"Köszi a szép szavakat, több mint 200 ezer ft adót fizetek havonta, te mennyit?"

Én 80-100 körül. De hogy jön ez ide? NAV alkalmazott vagy?

2011. máj. 21. 06:23
 18/27 anonim ***** válasza:

"kolopele válasza:

Az a 120 ember átlag havi 300 ezer nettóért "robotol", "

Tegnap előtt 400 ezret írtál, azelőtt pár nappal 200ezret. Most átlagot számoltál? :D

2011. máj. 21. 06:28
 19/27 anonim ***** válasza:
42%
HA elszegényedik a nép és tovább folytatják ezt a libsi szarkenést a cigányokkal kapcsolatban akkor simán lehet ez a vége. Ezért kéne már abbahagyni a "romaintegrációs pénzeket" és a romákat fizikai munkára (pl földművelésre termelésre) kötelezni.
2011. máj. 21. 07:25
 20/27 anonim ***** válasza:
nálam már nem kell sok és betelik a pohár, remélem mihamarabb bekövetkezik, legalább harcolhatok az igazamért.
2011. máj. 21. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!