Elméletileg lehetne Magyarországon polgárháború a közeljövőben?
az nem ugrik be, hogy itt '90 előtt kommunizmus volt? vagyis majdnem minden az államé, ha úgy tetszik a nemzeté (a miénk) volt. ezután kezdtétek el szétosztogatni ezt a vagyont. vagyis az emberek nagy részét, akik ezekben a "privatizációk"-ban nem voltak benne megloptátok (te és még jó néhány ilyen ügyeskedő).
de az emberek nagy része nem is lehetett ezekben benne, hiszen nem volt elvtárs...
büszke lehetsz magadra, mondhatom...
Kolopele!
Tetszenek a bejegyzéseid, bár szöges ellentétben vannak az én véleményemmel. Egyszer már írtam is valamikor, hogy tiszteletben tartom a világnézeted, de idegesít a hencegésed. Az egyik kommentedben 300, a másik kommentedben 400 (most épp 120) alkalmazottad van, akik egyszer 300 ezer, vagy 400 ezer netto(!) fizetést visz haza. Megjegyzem, ezekhez a dolgozókhoz képest a Te fizetésed (amiután csak 200 ezer Forint/hó adót fizetsz) elég kevés.
Hidd el, a kevesebb több! ...mármint, ha a hencegésből visszaveszel, többre fognak értékelni (pl. én is).
Szivesen vitáznék Veled pl. arról, hogy miért vagy a kezdetektől fogva Fidesz-fan, ugyanis Orbán a 80-as évek végétől a 90-es évek elejétől kb. 180 fokos fordulatot vett. Értsd: liberálisból (anno az SZDSZ kistestvére volt) konzervatívvá avanzsált. Perzse a fordulat közben arra fordult, amerre épp a szélt fújt.
Kérdező!
Bocs, a kis mellékzöngéért (de késztetésem volt Kolopele irányában)!
Elméletileg minden lehetséges, de Isten mentsen (bár agnosztikusnak vallom magam) bennünket egy polgárháborútól!
Esélye a polgárháborúnak igen kicsi, mert kik között törne ki? A Fidesz-Mszp között? A cigányok & zsidók vs. Jobbik között? Dunántúl ill. Dunán innen között?
Ráadásul, ha ki is törne bármilyen villingás is, az EU, vagy a NATO azonnal közbelépne. Szvsz...
23:36
"Az a 120 ember átlag havi 300 ezer nettóért "robotol", és nekem kell azt biztosítanom hogy ez így is maradjon."
Elfelejted, hogy az itteni "elnyomott proletárok" szerint nekik minimum havi 600k nettó JÁRNA, mert kb. annyi kell az általuk tisztes megélhetésnek nevezett valamihez.
Azt ugyan nem tudják megmondani, hogy milyen teljesítménnyel tudnának kiérdemelni havi nettó 600-at, de azt nagyon tudják, hogy az nekik JÁR :))))
"Köszi a szép szavakat, több mint 200 ezer ft adót fizetek havonta, te mennyit?"
Én 80-100 körül. De hogy jön ez ide? NAV alkalmazott vagy?
"kolopele válasza:
Az a 120 ember átlag havi 300 ezer nettóért "robotol", "
Tegnap előtt 400 ezret írtál, azelőtt pár nappal 200ezret. Most átlagot számoltál? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!