Miért tiltották meg a kuruc. Info hírportált a facebookon?
1. kb 10 perce tették fel ezt a kérdést.
2. Örülök neki
Na most, ha a Facebook által meg vagy figyelve és ráadásul a mocskos, senkiházi zsidók teszik ezt, akkor meg mit keres rajta a hazaiságáról híres Kuruc infó, aki nyíltan zsidó és cigányellenes?
Nem érzed az iróniát?
(amúgy meg én sem vagyok oda a zsidókért, de ha igaz, amit a Facebookról állítanak, akkor meg miért volt megengedve idáig a Kuruc.infó - bár én azt a portált sem bírom)
Azért,hogy ne,vagy későn vedd észre, mennyire egy alomból valók!
Úgy tesznek,mintha! Ma így működik minden,ami politikai indíttatású.
Eleinte, "rejtetten",vagy nyíltan megtagadják egymást(mint pld anno a szadesz -mszp fővárosi szinten),vagy "nem értenek egyet","más az álláspontjuk",kiábrándulnak egymásból
...Aztán ha te ezt,mint egyszerű álompolgár bekajoltad,akkor már könnyebben hiszed,hogy választási alternatívát tettek eléd:válaszhatsz is akár közöttük!
Aztán kiderül,hogy egy követ fújnak,támogatják egymást,"kibékültek", azonos a világról alkotott képük,stb,stb.... és összenő,ami összetartozik.
Az oszd meg és uralkodj! elvén így van átvágva mindenki,aki nem látja,hogy összefüggés van,sokpártrendszer meg csak úgy van, mintahogy pld. "rendszerváltás"volt.
A jobbik pld.még nincsen "letiltva" azon az adatgyűjtő lapon?
Még megélem,hogy tán gyurcsányit is lepakolják onnan?
07:17 - csak a Facebookról lett letiltva, nem lett inaktív a portálja.
Amúgy meg a Kuiruc.infó írt erről is? Ha igen, megnézném, hogy mit is - már meg is van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!