Milyen munkát kap 100 ezer munkanélküli roma?
A hír több helyen is megjelent Orbán és Farkas Flórián erről kötött megállapodásáról, de a részletek sehol. Pedig nekem még lenne pár kérdésem: Milyen munkát fognak kapni? Közmunkát vagy rendes munkát? És ezen belül mit fog csinálni ennyi ember, akinek a nagy része még sose dolgozott? Hol tudják őket elhelyezni? Mik lesznek a módszerek? Mert máshol meg azt olvastam, hogy a nyugdíjból visszahozott rendőrök lennének a közmunka-felügyelők...
Nem tudom de már most is vannak olyan intézmények ahol kötelező felvenni X% kisebbségit. Mondjuk a rendőrtisztire. képzeld el: Kb. 15%-ot vesznek fel a hallgatókból, de nem a 15% legjobbat, hanem felveszik a 10% legjobbat, a 3% protekcióst és a 2% kötelező cigót, így aki tanulmányi eredménye alapján benne lenne a 15%-ben annak a fele még sincs benne.
Szerintem ilyesmit törvényt terveznek a munkavállalás terén is, hogy majd jól megszabják a munkaadónak, hogy hány % rétinégert kell felvenniük akkor is ha az csak kárt csinál és nem hasznot. Így motiválva sem lesznek mert bármit elkövetnek nem szólhatsz rá mert jönnek majd a "Azé' me' cigán vagyok, he???" felháborodással és örülhetsz ha nem kerülsz bíróság elé.
15:25
Nem is azt írták, hogy 100 ezer cigó van Magyarországon, hanem azt, hogy ennyinek akarnak munkát adni. A baj az, hogy ez a 2 dolog (a cigány és a munka) összeférhetetlen jelenség.
Nincs 4 millió cigány! Ezt csak a Kurucz-infó állítja!
A munkalehetőség pedig csak álom,de jól hangzik.
Nézzétek a jó oldalát:
100 ezer roma dolgozna!!!
Mindegy, hogy mit, de DOLGOZNA!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!