Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen munkát kap 100 ezer...

Milyen munkát kap 100 ezer munkanélküli roma?

Figyelt kérdés

A hír több helyen is megjelent Orbán és Farkas Flórián erről kötött megállapodásáról, de a részletek sehol. Pedig nekem még lenne pár kérdésem: Milyen munkát fognak kapni? Közmunkát vagy rendes munkát? És ezen belül mit fog csinálni ennyi ember, akinek a nagy része még sose dolgozott? Hol tudják őket elhelyezni? Mik lesznek a módszerek? Mert máshol meg azt olvastam, hogy a nyugdíjból visszahozott rendőrök lennének a közmunka-felügyelők...

[link]

2011. máj. 20. 15:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez vicc kategória,ne vedd komolyan.
2011. máj. 20. 15:14
 2/20 A kérdező kommentje:
Ja, erre én is gondoltam, de annyira komolyan mondják...
2011. máj. 20. 15:15
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom de már most is vannak olyan intézmények ahol kötelező felvenni X% kisebbségit. Mondjuk a rendőrtisztire. képzeld el: Kb. 15%-ot vesznek fel a hallgatókból, de nem a 15% legjobbat, hanem felveszik a 10% legjobbat, a 3% protekcióst és a 2% kötelező cigót, így aki tanulmányi eredménye alapján benne lenne a 15%-ben annak a fele még sincs benne.

Szerintem ilyesmit törvényt terveznek a munkavállalás terén is, hogy majd jól megszabják a munkaadónak, hogy hány % rétinégert kell felvenniük akkor is ha az csak kárt csinál és nem hasznot. Így motiválva sem lesznek mert bármit elkövetnek nem szólhatsz rá mert jönnek majd a "Azé' me' cigán vagyok, he???" felháborodással és örülhetsz ha nem kerülsz bíróság elé.

2011. máj. 20. 15:23
 4/20 anonim ***** válasza:
97%

15:25

Nem is azt írták, hogy 100 ezer cigó van Magyarországon, hanem azt, hogy ennyinek akarnak munkát adni. A baj az, hogy ez a 2 dolog (a cigány és a munka) összeférhetetlen jelenség.

2011. máj. 20. 15:29
 5/20 anonim ***** válasza:
87%
Kaszálás, árokkaparás, szemétgyűjtés. Legalábbis én ezeket tudnám elképzelni amit igazán elvégezhetnének a felvett segély ellenében (és nem kellene ilyen célokra vállalkozókat megbíznia az önkormányzatoknak, akiket nem is igazán tud kifizetni), és hoppá... mindjárt nem festene úgy pl egy falu mintha a világ vége után járnál 3 megállóval.
2011. máj. 20. 15:29
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
És a 100 000 "munkáshoz" kell 20 ezer felügyelő is, hogy ténylegesen dolgozzanak is.
2011. máj. 20. 15:31
 7/20 anonim ***** válasza:
81%
Ez olyan komolyságú mint 4 év alatt 1 millió munkahelyet teremteni.
2011. máj. 20. 15:40
 8/20 anonim ***** válasza:
16%

Nincs 4 millió cigány! Ezt csak a Kurucz-infó állítja!

A munkalehetőség pedig csak álom,de jól hangzik.

2011. máj. 20. 15:44
 9/20 anonim ***** válasza:
81%
Közmunka vagy amihez értenek.
2011. máj. 20. 15:48
 10/20 anonim ***** válasza:
84%

Nézzétek a jó oldalát:

100 ezer roma dolgozna!!!

Mindegy, hogy mit, de DOLGOZNA!

2011. máj. 20. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!