232 milliónyi büntetést kapott eddig a Való Világ, megérdemelték?
Előzőnek:
Provokáció volt,és álnaivitás volt az iménti kérdés?!?
Mert ha nem,akkor megvan a ValóVálasz:
Azért,mert létezel te,és a hasonló nívó,
aki még gyermeki naivitással tud ilyen érdéseket feltenni!
CSAK???
Meg! A ma legtöbbet érő aranypénzben se lenne sok ez az
összeg azért a szennyért,amit terjesztenek.
De én az agymosott nézőikkel fizettetném...
:-)
"suspectus"-nak:
Bocsi, de én 12 éves vagyok, semmit sem tudtam a bűntetésről. Kérdésem nem provokációnak szántam, csak tudni akartam a bűntetésük okát.
21:56 vagyok.
Ne haragudj,nem jellemző,h. a te korosztályod ilyesmin legyen pont kiakadva:nem gondoltam,hogy te még az agymosástól mentes lehetsz.
Megérdemelték a büntit,bár ezt ők balzsebből kiperkálják : meg kéne őket szüntetni.(Máthogy az összes ilyen adót)
Provokáció,butítás,erőszak,mélységesen primitív és igénytelen műsorok jellemzik őket,a nézőik meg észre sem veszik az egyéb galádságot: még a műsorok "nívósabbja" is politikai befolyásolás céljára felhasználva.Nevelik a sok birkát,ösztönzik a fogyasztói társadalmat,
tartalmatlan,romboló műsoraikkal csak az étert szennyezik.
Ne haragudj ,hogy lemartalak,de ami ettől is fontosabb: te ne válj a gyagyivilág fogyasztójává,találj értelmesebb elfoglaltságot!
Lehet,hogy az majd több agytornát igényel,de te mégse legyél egy buta nagylány a sok közül!
Legyen szép a napod! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!