Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ahhoz az 50-es...

Mit szóltok ahhoz az 50-es évekbeli szocreál rajzhoz Orbán levelén?

Figyelt kérdés

Van rajta vigyorgó sokgyermekes család, egy földműves hasonló ábrázattal észak-koreai ruhában és valami öregasszony virágokkal.

A kisgyermeken !gombolós ing! van, a kislány hajstílusa is 50-es évekbeli. A háttérben egy TSZ-udvar látható, tehénnel, a pajta ajtaján még az a Z-alakú rászegelt megerősítő-deszka van.

2011. máj. 19. 20:20
 1/9 A kérdező kommentje:
ÉN személy szerint remélem, hogy véget ér ez a rémálom és majd a vaterára tölthetem fel a levélből kivágott képet, mint "2011-es orbánista propaganda" párezerért.
2011. máj. 19. 20:21
 2/9 A kérdező kommentje:
+még egy ok, hogy legközelebb kétszer is meggondoljam, hogy a pályán a "Hegyeshalom HU" tábla felé vegyem-e az irányt Ausztriában...
2011. máj. 19. 20:23
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Ne csak ígérgess.
2011. máj. 19. 20:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Az én érdeklődésemet inkább a vonalkód keltette fel. Én ha nem vinném be a Societashoz a levelet, hogy az újrahasznosításért kapott pénzből a rászoruló gyerekek kapjanak egy tál meleg ételt, akkor tuti max csak úgy küldeném vissza, hogy kivágom azt a részt, amelyiken az adataim vannak. Plusz alá sem írnám.

Ha mindenki véleményére kíváncsiak, akkor minek név? Most csinálják gondolom a még részletesebben kidolgozott Kubatov-listát. Na nem baj. Max a válaszborítékot küldöm vissza egy lappal, amire felírom, hogy Zöld Pardon.

2011. máj. 19. 20:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Nálunk egy ilyenért bevágták a kapát (művészeti iskola), és vizsgázni se engedtek volna. Művészi értéke, az nem sok van.
2011. máj. 19. 21:46
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Nincs orbándiktatúra. Honnan tudom? Például, hogy leléphetsz Ausztriába. Szóval ne csak ígérgess hanem irány Ausztria, ha itt olyan rossz diktatúra van.
2011. máj. 19. 21:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

21.54. Ha te jól érzed itt magad,akkor maradj! Biztosan nem minimálbérből kell megélned,vagy nem vagy rokkant,vagy munkanélküli!

A kérdésre pedig:

Ma kaptuk meg ezt a szemetet. Egyetlen kérdésre sem lehet értelmesen válaszolni. Bár a kérdések között is alig van,amire érdemes. Az egész csak arra szolgál,hogy lajstromba vegyék az adatainkat.

Kérdés csak az,hogy aki nem küldi vissza,az milyen megtorlásra számíthat?

2011. máj. 19. 22:11
 8/9 anonim válasza:
És aki nem küldi vissza azzal mi történik?Kukoricára kell térdepelniük 24 órán keresztül a települések főterén?Hú,akkor sok ember lesz egyszerre,egy helyen.
2011. máj. 20. 00:00
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát hűen tükrözi Vitya társadalomszemléletét!

[link]

2011. máj. 20. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!