Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit teszel a gazdaság kifehére...

Mit teszel a gazdaság kifehéredése érdekében?

Figyelt kérdés

Én:

1. Már két éve olyan helyen dolgozom, ahol a fizetésem annyi, amennyi

2. Igyekszem mindenhol bankkártyával fizetni, kerülöm a készpénzt. Készpénzes fizetésnél figyelem, hogy kapok-e számlát, bár itt még vannak hiányosságok (pl. szobafestő kifizetése).

3. Szakítottam a warezzel, dvd-ket és cd-ket vásárolok.

Mióta kicsit jobban odafigyelek ezekre a dolgokra, a közérzetem is határozottabban jobb.

2011. máj. 19. 10:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Az nem sok amennyit keresel??????????

Ha mindent kifizetsz és még egyszer annyi marad akkor nagyon is jól keresel. A Magyar családok 60%ko épp hogy a rezsid kitudja fizetni. Nem , hogy még ugyanannyi maradjon.

Akkor miről beszélsz, hogy nem sok.

2011. máj. 19. 11:41
 12/20 anonim ***** válasza:
Van a munkahelyeden felvétel?
2011. máj. 19. 11:42
 13/20 A kérdező kommentje:

11:33 - Ott a pont! Nem a csalással van a baj a megélhetés érdekében, hanem azzal a mentalitással, ahogy ez természetessé és elfogadottá válik.

Egy szükséges rossznak kéne lennie, amit mindenki, amint megteheti, elhagy.

2011. máj. 19. 11:44
 14/20 anonim ***** válasza:
Semmit. A kifehéredő gazdaság azt jelentené többet adózunk. Amíg a kormány nem tesz az adófizetők pénzének fehér elköltéséért addig én sem.
2011. máj. 19. 11:53
 15/20 A kérdező kommentje:

Elhiszem, hogy az átlagos munkabérekhez képest soknak tűnik, de ahhoz képest, amennyit hajtottam, tanultam és dolgozom (jogi diploma, jogi szakvizsga, két felsőfokú nyelvvizsga, napi 10 óra iga), kifejezetten kevésnek érződik. Sajnos mi is érezzük a párommal, hogy nem tudunk úgy élni, ahogy szeretnénk, nagyon is figyelni kell a kiadásokat és vissza kell fogni magunkat.

Pláne, ha jövőre jön a baba, az lesz durva. Szerintem mindenkinek nehéz manapság.

2011. máj. 19. 11:53
 16/20 anonim ***** válasza:
22%
Potyognak a könnyeim érted kérdező...
2011. máj. 19. 12:02
 17/20 anonim ***** válasza:
Le a kalappal!
2011. máj. 19. 12:18
 18/20 anonim ***** válasza:
hypót használok
2011. máj. 19. 14:09
 19/20 doboszoli ***** válasza:
Túlélésre játszom, én is a magam módján, mint a kormány.
2011. máj. 19. 15:46
 20/20 doboszoli ***** válasza:

Még egy:

Megsarcolt, rendszeresen hülyére vett emberek lojalitására alapozni, finoman is dőreség.

2011. máj. 19. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!