Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy Orbán...

Mit szóltok hozzá, hogy Orbán Viktor szerint „Jó reményünk van arra, hogy a magyar gazdaság fél év múlva egy sikertörténet lesz az egész Európai Unió számára”?

Figyelt kérdés
Szerintem inkább intő példa leszünk az Európai Unió számára....
2011. máj. 18. 22:41
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
55%

"Szerintem inkább intő példa leszünk az Európai Unió számára..."

Mert? Görögország, Írország, Portugália csődbe megy. Még évekig recesszióban vagy 0 növekedés körül fognak kínlódni.

Románia, a nagy "példakép", az "éltanuló" (ti. továbbra is az IMF hitelein él) tavaly 2%-os gazdasági visszaesést könyvelhetett el, és idén is 0 körüli növekedést fog produkálni.

Magyarországgal mi a baj? Egyre stabilabb a pénzügyi helyzete, és miközben egy csomó EU-tagállam éppen most adósodik el nyakig, az eladósodottság itt már csökkenni fog.

Kicsit későn kapcsoltok. Kb. 1 éve még reménykedhettetek abban, hogy ezt az általatok nyilván gyűlölt országot újabb kudarcok érik, de most már késő drukkolni, mert ennek egyre kisebb az esélye.

A mostani reformintézkedések a Dzurinda-kormányéhoz hasonló sokkterápiát jelentenek, és ez tényleg megalapozhat egy sikersztorit.

2011. máj. 18. 23:18
 12/44 Sz1u ***** válasza:
69%

Tutti, hogy Vitya esténként morzsolgatja az olvasóját és közben mormolja magában (az Agykontroll után szabadon):

"napról napra egyre jobban és jobban érzem magam"

De bárcsak lenne igaza!

2011. máj. 18. 23:25
 13/44 anonim ***** válasza:
25%
Mindenki belátja majd előbb vagy utóbb, hogy az egyetlen ember aki alkalmas ennek az országnak a vezetésére az Orbán Viktor. Mondjuk a fél év nekem kicsit korainak tűnik, de ha ugyanilyen ütemben haladunk, végül is nem lehetetlen. 53 % - os, az a mondatod, hogy ne reménykedjetek, mert mégsem lesz kudarca az országnak, óriási, és egyben tükrözi a magyar mentalitást, vagyis azt amiért sokan ott tartanak ahol.
2011. máj. 18. 23:30
 14/44 anonim ***** válasza:
54%
Ez az orbán csak hülyébb lesz ahogy öregszik..
2011. máj. 18. 23:49
 15/44 anonim ***** válasza:
Ha az országnak jobb lenne, az egyben a végét jelentené az egyik parlamenti párt népszerűségének.
2011. máj. 19. 00:08
 16/44 anonim ***** válasza:
27%

"Mindenki belátja majd előbb vagy utóbb, hogy az egyetlen ember aki alkalmas ennek az országnak a vezetésére az Orbán Viktor."

Mondd, te nem akarsz még elgondolkodni a külföldre költözésen? Manapság az olyan menő.

2011. máj. 19. 00:23
 17/44 anonim ***** válasza:
55%
"Mondd, te nem akarsz még elgondolkodni a külföldre költözésen? Manapság az olyan menő." Köszönöm, de nem. Egyébként nagyvállalkozó vagyok, két szabadalommal a hátam mögött, 100 embernek adok átlag nettó 400 ezer ft fizetést, az enyém van egy millió, külfölddel annyi a kapcsolatom, hogy egy német milliárdos üzletember a társam, és kizárólag külföldre szállítunk. A mostani törvények pedig kifejezetten segítik a keresetet és a munkahelyteremtést is. Úgyhogy szoktam üzleti utakra menni külföldre, de eszemben sincs kiköltözni.
2011. máj. 19. 00:40
 18/44 anonim ***** válasza:
62%

hát a sikertörténet első lépéseként Heves megye ma csődöt jelentett...

de reméljük igaza lesz.

2011. máj. 19. 00:47
 19/44 anonim ***** válasza:
24%
Azt szólom, hogy Orbán lassan beéri hazugságban az MSZP-SZDSZ-t (talán már be is érte...)
2011. máj. 19. 01:05
 20/44 anonim ***** válasza:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:09

Kitűnő hasonlat.

2011. máj. 19. 01:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!