Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lázár János hogyan lehet...

Lázár János hogyan lehet törvény előterjesztő, ha arra sem emlékszik, mit csinált 2006-ban?

Figyelt kérdés

Lázár 2006-ban, a Fidesz Védelmi Kabinetjének vezetőjeként közleményben kelt ki a Gyurcsány-kormány ellen.

"A rendőrök megszerzett jogaik elvesztésétől tartanak, attól, hogy Gyurcsány Ferenc kormányának elképzelései szerint nem mehetnek 25 év szolgálat után megérdemelt pihenőre." - írta.

2011. máj. 18. 16:37
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
Elárulok valamit: POLITIKUS. Az a fajta ember, aki azt csinálja, amit a párt érdekei diktálnak. Te vagy elmezavarodott, ha te hiszel abban, hogy ők ott fenn tele vannak gerinccel :D
2011. máj. 18. 16:54
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
Azért ez mégis túlzás! Jó, sok mindent lehet, hülyék az emberek, pár év múlva nem emlékeznek semmire stb. De szerintem ezek itt most átléptek egy határt, és amit velünk csinálnak, ezt soha senki nem fogja nekik elfelejteni. Úgy hogy csúfos végük lesz. Legalább olyan mint Gyurcsánynak és társainak. Nekik sem felejti el senki Öszödöt és ami utána jött.
2011. máj. 18. 17:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha nem felejti el senki, akkor miért Mszp-s a parlamenti képviselők 15%-a?
2011. máj. 18. 17:10
 4/9 józsibarát ***** válasza:
72%
Amiért 2014 áprilisa után a 15%-a fideszes lesz. :-P
2011. máj. 18. 17:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Köszönöm józsibarát válaszát, én is erre gondoltam. Meg arra, hogy 15 % azért mondjuk a 45-55 %-hoz képest kevés, nem mondhatjuk azt, hogy az emberek átsiklottak a MSZP hibái felett. És én abban is biztos vagyok, hogy ez a 15 % a következő parlamentben már vagy egy számjegyű lesz, vagy jelen se lesz. A FIDESZ meg most indult el ugyanezen az úton.
2011. máj. 18. 17:30
 6/9 Sz1u ***** válasza:

Pfff... és íme a link (ráadásul a Fidesz honlapján):

[link]

Kell ehhez valamit hozzáfűzni?

2011. máj. 18. 17:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha itt az Magyar, aki az akar lenni, akkor ő miért nem lehet az, ami lenni akar? Én ma pl. halott voltam...
2011. máj. 18. 17:51
 8/9 Sz1u ***** válasza:

17:51

Hööö... Mivan?

2011. máj. 18. 18:02
 9/9 anonim ***** válasza:
68%

"Kell ehhez valamit hozzáfűzni?"

Igen, Lázárt például rabláncra...

2011. máj. 18. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!