Nem tartjátok felháborítónak, hogy Orbán Viktor mindent átnevez? Pl: Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, Széll Kálmán tér stb. Az erre szánt pénzt nem kéne inkább másra fordítani?
20:20
Ehh netlibsi.
Sztem nem csak én:)))
Amúgy meg pont erről írtam a múltkor a "netnácis" topikban. Ha vmire nem tudtok észérvekkel válaszoni, akkor jön a nácizás. Amolyan személyeskedésképp.
Nem gyerekes ez kicsit?
Tökjó, erre még egy tanulmány is volt, hogy minél tovább folyik egy "vita" (ezt nem nevezném annak, a vitának van menete), egyre jobban (bár nem exponenciálisan) konvergál a náci-kártya kijátszásának az esélye az 1-hez.
Az a helyzet, hogy potom pénzek szükségesek az átnevezésekhez. 10-20 millióból megvan legfeljebb az eddigi dömping. Bármikor teszik ezt meg, rákiáltja az ellenzék, hogy pfüj, mehetne másra is a pénz. Olyan idő sosem lesz, amikor mindenre van pénz, és erre azért költenek, mert másra nem tudnak. Mellesleg pl. a mocskoskomenista elnevezéseket pont nem bánom, költségvonzattól függetlenül.
Én nem azt tartom felháborítónak, hogy mindent átneveznek, hanem azt, hogy más, értelmesebb dolog nem történik.
Mert hogyha felpörgette volna a gazdaságot, látható jelei mutatkoznának a válság enyhülésének, új munkahelyek születtek volna, akkor nem zavarna, hogy mellesleg mindent átkeresztelnek.
Viszont így, hogy a helyzet egyre rosszabb, és ennek leplezésére "csináljunk valami hangzatosat" átkeresztelnek mindent, ez zavar.
elöttem már mindent kifejtettek csak egyet tennék hozzá:
a ferihegyet még csak csak ki tudták mondani a külföldiek de a Liszt F. repteret hogy fogják?????
ebbe senki se gondolt bele?
Szerintem nem olyan bonyolult kimondani. Mondd utánam: lisztferenc. Ugye sikerült? Miért gondolod, hogy egy külföldi hülyébb nálad? Az is lehet, hogy veled ellentétben már korábban is hallott Liszt Ferencről.
Szerinted a párizsi reptér elnevezésekor akadt olyan hülye francia, aki azért ellenezte, hogy majd nem tudják kimondani a külföldiek hogy sálldögól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!