Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem tartjátok felháborítónak,...

Nem tartjátok felháborítónak, hogy Orbán Viktor mindent átnevez? Pl: Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, Széll Kálmán tér stb. Az erre szánt pénzt nem kéne inkább másra fordítani?

Figyelt kérdés
Én már úgy születtem, hogy a repülőtér az Ferihegy volt, és ez így tetszett, így volt jó MINDENKINEK... mér kellett ez? Szerintem az erre ELPAZAROLT milliókat, milliárdokat inkább másra kéne fordítani (oktatás, orvosi ellátás stb..) vagy lehet, hogy inkább tejet kéne adni ebből a pénzből a gyerekeknek nem? Mélységesen felháborítónak tartom...
2011. máj. 17. 19:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
15%
A repülőtér átnevezésével egyetértek. Liszt Ferenc nemcsak nagy zeneszerző, de a legismertebb magyar is a világban. Ferihegy... ez kinek jelent bármit is?
2011. máj. 17. 20:28
 12/21 anonim ***** válasza:
71%
Liszt Ferenc a legismertebb magyar a világban? Huhh, ha a hülyeség fájna, üvöltöznél, barátom :)
2011. máj. 17. 20:33
 13/21 anonim ***** válasza:
38%

20:20

Ehh netlibsi.

Sztem nem csak én:)))

Amúgy meg pont erről írtam a múltkor a "netnácis" topikban. Ha vmire nem tudtok észérvekkel válaszoni, akkor jön a nácizás. Amolyan személyeskedésképp.

Nem gyerekes ez kicsit?

2011. máj. 17. 20:36
 14/21 anonim ***** válasza:
8%
Őszintén? NEM.
2011. máj. 17. 20:46
 15/21 escrogar ***** válasza:
29%

Tökjó, erre még egy tanulmány is volt, hogy minél tovább folyik egy "vita" (ezt nem nevezném annak, a vitának van menete), egyre jobban (bár nem exponenciálisan) konvergál a náci-kártya kijátszásának az esélye az 1-hez.

Az a helyzet, hogy potom pénzek szükségesek az átnevezésekhez. 10-20 millióból megvan legfeljebb az eddigi dömping. Bármikor teszik ezt meg, rákiáltja az ellenzék, hogy pfüj, mehetne másra is a pénz. Olyan idő sosem lesz, amikor mindenre van pénz, és erre azért költenek, mert másra nem tudnak. Mellesleg pl. a mocskoskomenista elnevezéseket pont nem bánom, költségvonzattól függetlenül.

2011. máj. 17. 21:54
 16/21 anonim ***** válasza:
hú itt már megint túl alacsony volt a kerítés :)
2011. máj. 17. 22:33
 17/21 anonim ***** válasza:
35%
Liszt Ferenc - Bartók mellett - a legismertebb magyar a világon. Legyünk büszkék rájuk, és ne hülyézzük egymást.
2011. máj. 17. 22:53
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Én nem azt tartom felháborítónak, hogy mindent átneveznek, hanem azt, hogy más, értelmesebb dolog nem történik.

Mert hogyha felpörgette volna a gazdaságot, látható jelei mutatkoznának a válság enyhülésének, új munkahelyek születtek volna, akkor nem zavarna, hogy mellesleg mindent átkeresztelnek.

Viszont így, hogy a helyzet egyre rosszabb, és ennek leplezésére "csináljunk valami hangzatosat" átkeresztelnek mindent, ez zavar.

2011. máj. 18. 02:22
 19/21 anonim ***** válasza:
43%

elöttem már mindent kifejtettek csak egyet tennék hozzá:

a ferihegyet még csak csak ki tudták mondani a külföldiek de a Liszt F. repteret hogy fogják?????

ebbe senki se gondolt bele?

2011. máj. 18. 12:32
 20/21 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem nem olyan bonyolult kimondani. Mondd utánam: lisztferenc. Ugye sikerült? Miért gondolod, hogy egy külföldi hülyébb nálad? Az is lehet, hogy veled ellentétben már korábban is hallott Liszt Ferencről.

Szerinted a párizsi reptér elnevezésekor akadt olyan hülye francia, aki azért ellenezte, hogy majd nem tudják kimondani a külföldiek hogy sálldögól?

2011. máj. 18. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!