Mit szóltok hozzá, hogy 30 ezer korkedvezményes nyugdíjas rendőrt hívna vissza a munkába a kormány?
"Aha, nagyon helyes. Ööö...ki fog nekik munkát adni? Aha..helyes mi? Lázár Jani, meg a helyeselők, abban mi a helyes, hogy 40 éves életerős munkanélkülieket gyártunk"
Az hogy rontja a fidesz munkahelyteremtő statisztikáját, ezáltal biztosítva, hogy még csak véletlenül se kerülhessenek többé kormányra.
"Dantesnél a pont. Munkanélküliek lesznek. Ha elhelyezik öket a rendőrségen, akkor meg a fiatalok. Van ennek értelme?"
Van, nem lesz belőlük fidesz szavazó.
Nem mindig, néha fütyült a nők után az autóból.
Valószinüleg azért ment be havonta 60-80 órát túlórázni hogy nők után fütyüljön.
A korengedményes nyugdíjazás eltörlését én is helyeslem, de azt, hogy a már nyugdíjazott embereket visszahívni tervezik aktív munkába, azt már nem! Bunkóság!!!
Egyébként a korengedményes nyugdíjazás eltörlését is CSAK AKKOR helyeslem, ha az az ÚJONNAN szolgálatba lépőktől érvényes!
Az előttem szólóval én is egyetértek.
Amúgy az én apám 3 éve rokkantnyugdíjas, de akkor szinte küldték őket, hogy kell a fiataloknak a hely. Akkor is még a Fidesz volt hatalmon, amikor apámat lenyugdíjazták. Ezt engedte a Fidesz. Most hirtelen elvennék tőlük a nyugdíjt. Vajon miért? Direkt el akarták venni a fizetésüket! Hova jut ez az ország? A keméynen dolgozótól kell elvenni a pénzt???
Ha elveszik apámtól a nyugdíjt, nincs hova visszamennie, mert már az állást betöltötték. Hogy megyek én így egyetemre?
És nem igaz h nem érdemlik meg a rendőrök a nyugdíjt. Nem csak apám, de mások is a lelküket kitéve dolgoztak. És nem csak furikáztak az utcákon! Apámnak nem egyszer volt, hogy betörték a fejét a cigányok és össze kellett varrni. Minden nap úgy búcsúztunk el egymástó, hogy lehet h sose látjuk többé...és ez a semmi???
Bárcsak az össze előttem szóló csak egy napot cserélt volna ki apámmal, csak egyet...sose mondaná többet h "egyetértek azal h elvegyék a nyugdíjukat".
Ha igazságosak akarnának lenni, akkor egyesével megvizsgálnák az embereket.
Van ismerősöm, aki alig negyven évesen korengedménnyel nyugdjas rendőr, papron "rokkant", de a konditeremben tölti a sok szabadidejének egy részét. Vidáman él, életerős ember.
A másik ismerősöm Rendészeti Szakközépiskolásként kezdte, katona volt, azután rendőr. Gyilkossági nyomozó, azután fegyveres rablásokkal foglalkozott.
Allergiát, és asztmát kapott a helyszíneléseken, és házkutatásokon, poros padlásokon, penészes pincékben végzett munkától. Ezenkvül hasbalőtték, megkéselték, gyilkosokkal fogócskázott. Betegek az izületei is.
Nehogy már visszahívják szolgálatba, a másikat meg nem.
Ez butaság lenne.
Ha komolyan gondolják, akkor rá kellene szánni a munkát, és személyenként, egyesével megvizsgálni minden embert.
22:00
"Amúgy az én apám 3 éve rokkantnyugdíjas, de akkor szinte küldték őket, hogy kell a fiataloknak a hely. Akkor is még a Fidesz volt hatalmon, amikor apámat lenyugdíjazták. Ezt engedte a Fidesz."
Ez így nem stimmel. Így nem lesz elvégezve az az egyetem, és belőled is rendőr lesz.
Ahogy a kérdező is benézett valamit:)
Nem 30 ezer rendőrről van szó, vagy is nem csak rendőrről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!