Mit szóltok hozzá, hogy 30 ezer korkedvezményes nyugdíjas rendőrt hívna vissza a munkába a kormány?
Hmmm, akkor kuldje vissza azokat,akik 40 evesek es havi 150-200at kapnak:)
Kivancsi vagyok, h a 30000 nyugdijasbol mennyi marad:)
Talan ezer??
én is visszahívnám mindet, a katonatiszteket is - ezek az ég egy adta világon semmit de semmit nem csináltak a szolgálati időnek gúnyolt semmittevés alatt a luxusnyugdíjukért, amit az átlagember akkor se kap kézhez, ha látástól vakulásig dolgozik egész hónapban
Ja, az ujjad meg belelóg a bilibe. APám rendőr volt, első kézből tudom ezeket a dolgokat, évente nem ritkán 600-800 túlórája volt. Fizetetlen. Hónaponta a 168 óra helyett nem egyszer dolgozott 230-250et is.. Biztos pihenni járt csak be.
A rendőrök többsége eddig is dolgozott, a nyugdíj mellett még össze vagyonőrködött 100-150-et, úgyhogy csak helyeselni tudom.
A tűzoltóknál már egy kicsit ellenérzéseim vannak, vajon el tudják-e látni a vonulási feladatokat 50 évesen is.
"Ja, az ujjad meg belelóg a bilibe. APám rendőr volt, első kézből tudom ezeket a dolgokat, évente nem ritkán 600-800 túlórája volt. Fizetetlen. Hónaponta a 168 óra helyett nem egyszer dolgozott 230-250et is.. Biztos pihenni járt csak be."
Nem mindig, néha fütyült a nők után az autóból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!