Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a bajotok a Jobbikkal?

Mi a bajotok a Jobbikkal?

Figyelt kérdés
akiknek van azok válaszoljanak
2011. máj. 15. 17:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%
Castro jobban vezetné az országot, mint orbán...
2011. máj. 15. 19:06
 12/18 A kérdező kommentje:

aki nem szereti az arabokat, az nem olyan mint aki nem szereti a zsidóket/cigányokat?

az is rasszista, sőt antiszemita, akkor mért vádolja a jobbikot a saját bűnével?

mi egyéb probléma van még?

2011. máj. 15. 19:51
 13/18 anonim ***** válasza:

Senki nem mondta, hogy nem szereti az arabokat(bár én tényleg nem szeretem őket).

A baj ott kezdődik, hogy 9/11 egy terrortámadás! Nemsokára előjönnek a boldogtalanok, hogy "jáj, te agymosott hülye, hiszen 9/11 a cionisták műve volt". Ezt mondjuk pont leszarom, mert emberek haltak meg.

Egyszer mutattak a tévében egy anyát, akinek a fia meghalt a támadásban. Hát, most nem azért, de szívesen elvinném Vona irodájába, elmondanám neki ezt a "magyar-arab barátság" dolgot, aztán megnézném 10 perc múlva, hogy Vonának hány csontja maradt ép. Reménykednék, hogy egy sem...

2011. máj. 16. 00:38
 14/18 A kérdező kommentje:

igen, és akkor ezen az elven, hogy mondjuk egy max párezerfős terrorszervezetet egy (iil több) nemzettel azonosítunk, akkor a nácik alapján németországoot gyűlöljük. Az olaszliszkai cigók után meg a romaságot

te is rasszista vagy, találj már ki valami értelmesebbet!

2011. máj. 16. 15:24
 15/18 Jóska Pista Gyula válasza:
inkább a jobbik mint a szidó mszp,fidesz...
2011. máj. 23. 16:34
 16/18 anonim ***** válasza:

"te is rasszista vagy, találj már ki valami értelmesebbet!"

Lehetséges, de én az arabokat nem 9/11 miatt utasítom el, hanem a kultúrájuk miatt(ők a világon az egyetlen nép, amelynek a kultúráját elutasítom). Még ezekkel sem lenne bajom, csak ne hozzák be Európába.

A Jobbik viszont kvázi NYÍLTAN a terrortámadást "üdvözölte".

Nagyjából ez megmutatja a párt hozzáállását, gondolkodásmódját. Eddig is idiótáknak gondoltam őket, de már kezdek félni, hogy idáig "csak" a normálisabb arcukat mutatták, a java még csak most jön. Ennyire erővel az SNS üdvözölhetné az Aranykéz utcai robbantást. Eszem megáll...

Számomra egy ilyen párt egyszerűen a politika salakja(ez nem jelenti, hogy a többit szeretem).

2011. máj. 23. 19:09
 17/18 anonim ***** válasza:
aki utalja a Jobbikot azt vissza kellene kergetni indiaba
2011. máj. 25. 15:47
 18/18 anonim ***** válasza:

"aki utalja a Jobbikot azt vissza kellene kergetni indiaba"

Aki pedig odavan az iráni forradalmi gárdáért meg az arabokért, mars Teheránba, vagy Palesztinába. Mit szólsz?

2011. máj. 25. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!