Mi a bajotok a Jobbikkal?
aki nem szereti az arabokat, az nem olyan mint aki nem szereti a zsidóket/cigányokat?
az is rasszista, sőt antiszemita, akkor mért vádolja a jobbikot a saját bűnével?
mi egyéb probléma van még?
Senki nem mondta, hogy nem szereti az arabokat(bár én tényleg nem szeretem őket).
A baj ott kezdődik, hogy 9/11 egy terrortámadás! Nemsokára előjönnek a boldogtalanok, hogy "jáj, te agymosott hülye, hiszen 9/11 a cionisták műve volt". Ezt mondjuk pont leszarom, mert emberek haltak meg.
Egyszer mutattak a tévében egy anyát, akinek a fia meghalt a támadásban. Hát, most nem azért, de szívesen elvinném Vona irodájába, elmondanám neki ezt a "magyar-arab barátság" dolgot, aztán megnézném 10 perc múlva, hogy Vonának hány csontja maradt ép. Reménykednék, hogy egy sem...
igen, és akkor ezen az elven, hogy mondjuk egy max párezerfős terrorszervezetet egy (iil több) nemzettel azonosítunk, akkor a nácik alapján németországoot gyűlöljük. Az olaszliszkai cigók után meg a romaságot
te is rasszista vagy, találj már ki valami értelmesebbet!
"te is rasszista vagy, találj már ki valami értelmesebbet!"
Lehetséges, de én az arabokat nem 9/11 miatt utasítom el, hanem a kultúrájuk miatt(ők a világon az egyetlen nép, amelynek a kultúráját elutasítom). Még ezekkel sem lenne bajom, csak ne hozzák be Európába.
A Jobbik viszont kvázi NYÍLTAN a terrortámadást "üdvözölte".
Nagyjából ez megmutatja a párt hozzáállását, gondolkodásmódját. Eddig is idiótáknak gondoltam őket, de már kezdek félni, hogy idáig "csak" a normálisabb arcukat mutatták, a java még csak most jön. Ennyire erővel az SNS üdvözölhetné az Aranykéz utcai robbantást. Eszem megáll...
Számomra egy ilyen párt egyszerűen a politika salakja(ez nem jelenti, hogy a többit szeretem).
"aki utalja a Jobbikot azt vissza kellene kergetni indiaba"
Aki pedig odavan az iráni forradalmi gárdáért meg az arabokért, mars Teheránba, vagy Palesztinába. Mit szólsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!