Sokszor hallom mostanában, hogy "Meg kell tanulni dolgozni. " Nade hol?
"Meg kell tanulni dolgozni, az ország nem nélkülözheti az életerős emberek munkaerejét, vissza kell vezetni a munkaerőpiacra a leszázékoltakat, emelni kell nyugdíj korhatárt, csökkenteni a táppénzt, és a munkanélküli segély időtartamát, kevesebb lesz a szabadság, táppénz"
Hová a csudába menjenek dolgozni ezek az emberek, ha a kormányváltás óta is fogynak a munkahelyek?
Esetleg van egy eddig ismeretlen megyje az országnak, ahol munkaerő hiány van?
Ezt nem értem én sem. Nekem is csak szerencsém van, hogy van munkahelyem, be vagyok jelentve NORMÁLISAN, be van fizetve utánam minden.
MI VAN AZOKKAL A TÖMEGEKKEL, AKIKNEK NINCS SZERENCSÉJÜK?
Mire erőlteti a kormány ezt, ha munkalehetőség nincsen, főleg nem azoknak, akiket most "visszavezetnek" a munkaerőpiacra.
A többinek is alig akad munka...
19:35
Szerinted a munkába vissza tuszkolt rokkant, aki járni is alig tud, hogy fog kapálni?!Vagy a 60 éves aggastyán?!
Elképzelem, ahogy a járókeretesem, meg bottal közlekedők dolgozni rohannak a kis éhbérükért.Szégyen, ami ebben az országban folyik!
Ja.
Leleki szemeimmel látom a 40-50 éves nőket, amint a panelban a 11. emeleten, a muskátlis balkonládában kapálnak.
Vicces vagy :)
"Szerinted a munkába vissza tuszkolt rokkant, aki járni is alig tud, hogy fog kapálni?!Vagy a 60 éves aggastyán?!
Elképzelem, ahogy a járókeretesem, meg bottal közlekedők dolgozni rohannak a kis éhbérükért.Szégyen, ami ebben az országban folyik!"
Azok akik jogosan rokkantak, azok továbbra is fogják kapni a juttatásaikat!
"Leleki szemeimmel látom a 40-50 éves nőket, amint a panelban a 11. emeleten, a muskátlis balkonládában kapálnak. "
Városon sokkal több a munkalehetőség, viszont vidéken jóval nagyobb a munkanélküliség, ott megoldás lehet a mezőgazdaság.
Elvileg a városokban nagyobb a munkaerő igény, ez igaz. Mégis, ha most kellene elhelyezkedni, főleg termelő ágazatban akkor komoly gondban volnék, még itt Budapesten is.
Azokban az ágazatokban is hatalmas a túljelentkezés, ahol azelőtt viszonylag könnyen el lehetett helyezkedni.
Erre a munkaerőpiacra vezetnék vissza azokat az embereket, akik évekkel ezelőtt sem tudtak elhelyezkedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!