Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mondanátok nekem érveket...

Mondanátok nekem érveket amellett, hogy miért jó ágy mellett ápolóként dolgozni mostanában?

Figyelt kérdés
Dolgoztam 17 évet ebben a munkakörben,minden végzettségem megvan hozzá.Viszont 5 éve otthagytam,most hívnak vissza dolgozni.Jelenleg nincs munkám,a munkalehetőség kevés a lakóhelyemen.Nem tudok dönteni...:(
2011. febr. 28. 11:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Mit kell ehhez érv?

Nincs munkád, ha elvállalod, akkor meg lesz. Nem elég érvnek? Komolyan nem értem az embereket.

2011. febr. 28. 11:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos nem elég,nem szeszélyből hagytam ott 17 év után...:(
2011. febr. 28. 11:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor keress más megoldást. Ha 17 évet dolgoztál a területen, akkor pontosan tudod, mit várnak el tőled, és azt is tudod, mit kapsz cserébe. Ha úgy látod, hogy per pillanat nincs jobb lehetőséged, akkor csináld. Ha úgy látod, hogy van, akkor csináld azt. Mindkét döntésed normális. Ha meg utálod azt a helyzete, amiben vagy, akkor csinálj valamit, hogy többet ne kerülj bele.
2011. febr. 28. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!