Magyarországon is egyre népszerűbb az iszlám, illetve az olyan keresztény felekezetek, ahol mindent szó szerint a Bibliából vesznek és mindenkitől zombi-szerű, világgal nem törődő életet várnak el. Mi lesz ebből?
00:34
"én inkább ateistának vagy pogánynak hívnálak"
Nem mondom magam ateistának, mert adok -mondjuk- 1% esélyt, hogy mégis létezik! Ezért jobb kifejezés az agnosztikus.
Viszont pogány vagyok, ugyanis nem vagyok megkeresztelve.
De miért is éreztél késztetést, hogy megtalálj?
Ez a válasz 13%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:53
Na a te hozzászólásod és még kb 2 emberé ér valamit ennél a kérdésnél. Elég gáz hogy így lepontozták, de nem is az a lényeg.
A válasz írója 49%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 08:58
Szerintem az iszlám vallást már az első keresztes háború idején fel kellett volna venni, mert a keresztény vallás, csak kihasznált minket, és az osztrákok helyet inkább a törökök barátságát kellett volna keresni, a hasburg császárok helyett, inkább a török császárnak kellett volna hűséget fogadni, mert ők nem használták volna ki a magyarokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!