Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az államnak az utca át nevezés...

Az államnak az utca át nevezések nem kerülnek pénzbe?

Figyelt kérdés

Az államnak az utca át nevezések nem kerülnek pénzbe?

és ha pénzbe kerül.akkor mi értelme ?

2011. máj. 13. 20:30
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy ha az lenne a legnagyobb problémája a fővárosunknak, hogy egy ilyen utcanév meg egy olyan tér neve utal az előző rendszerre akkor nagyon örülnék. De Pestet már így is megeszi a rohadás, szóval nem hiszem hogy pár utcának az átnevezése az, ami biztosítja az emberek boldogságát
2011. máj. 14. 16:08
 22/26 anonim ***** válasza:
A menetrendek cseréje nem plusz költség, azok ugyanis nem örök érvényűek, a főbb vonalakon párhavonta cserélik őket. Májusban amúgyis új paraméterkönyv lép életbe, nem véletlen, hogy ekorra időzítették az átnevezéseket. Egyébként a Moszkva tér kivételével nincs gond szerintem az új nevekkel, az viszont már ikonikussá vált, kb olyan, mintha a londoni Piccadilly Circus kapna új nevet. A személynevekről elnevezett közterületek amúgysem a kedvenceim, de sebaj. Az ellenzők szerint pedig akkor nyugodtan maradhatott volna a Lenin körút, a November 7. tér, pár utcával arrébb a Hitler tér, ezeket összekötné a Népköztársaság út. Tényleg fantasztikus lenne.
2011. máj. 14. 17:16
 23/26 anonim ***** válasza:

"De Pestet már így is megeszi a rohadás,"

Budapest folyamatosan újul meg, nem hiszem el, hogy ezen az oldalon ezt senki nem veszi észre rajtam kívűl, mert már többször hallottam hasonló kijelentést. Tessék már tenni egy sétát a belvárosban! Sok munka van még, de a jó irány az tisztán kivehető.

2011. máj. 14. 17:19
 24/26 anonim ***** válasza:

Ha tényleg így van, mégpedig hogy rajtad kívül senki nem veszi észre akkor lehet kicsit idealista vagy :)

De lehet, hogy tényleg így van, és újul meg, de akkor sem vonz engem az egész város, és ha újul is, akkor is balkáni tempóval teszi ezt. Szóval megtartom a véleményem Budapesttel kapcsolatban.

2011. máj. 14. 17:32
 25/26 anonim ***** válasza:
De az nem vélemény, hogy megeszi a rohadás, hanem egy kijelentés, ami nem igaz. Na mindegy, ez a téma nem ide való.
2011. máj. 14. 18:09
 26/26 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne vélemény? És ha összehasonlítási alapon mondom? Nem is kell külföldre menni elég ha pár dunántúli megyeszékhellyel hasonlítom össze.

De igen, abban egyetértünk hogy ez témán kívüli. Cheers.

2011. máj. 14. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!