Én úgy vagyok vele, hogy ha az lenne a legnagyobb problémája a fővárosunknak, hogy egy ilyen utcanév meg egy olyan tér neve utal az előző rendszerre akkor nagyon örülnék. De Pestet már így is megeszi a rohadás, szóval nem hiszem hogy pár utcának az átnevezése az, ami biztosítja az emberek boldogságát
2011. máj. 14. 16:08
22/26 anonim válasza:
A menetrendek cseréje nem plusz költség, azok ugyanis nem örök érvényűek, a főbb vonalakon párhavonta cserélik őket. Májusban amúgyis új paraméterkönyv lép életbe, nem véletlen, hogy ekorra időzítették az átnevezéseket. Egyébként a Moszkva tér kivételével nincs gond szerintem az új nevekkel, az viszont már ikonikussá vált, kb olyan, mintha a londoni Piccadilly Circus kapna új nevet. A személynevekről elnevezett közterületek amúgysem a kedvenceim, de sebaj. Az ellenzők szerint pedig akkor nyugodtan maradhatott volna a Lenin körút, a November 7. tér, pár utcával arrébb a Hitler tér, ezeket összekötné a Népköztársaság út. Tényleg fantasztikus lenne.
2011. máj. 14. 17:16
23/26 anonim válasza:
"De Pestet már így is megeszi a rohadás,"
Budapest folyamatosan újul meg, nem hiszem el, hogy ezen az oldalon ezt senki nem veszi észre rajtam kívűl, mert már többször hallottam hasonló kijelentést. Tessék már tenni egy sétát a belvárosban! Sok munka van még, de a jó irány az tisztán kivehető.
2011. máj. 14. 17:19
24/26 anonim válasza:
Ha tényleg így van, mégpedig hogy rajtad kívül senki nem veszi észre akkor lehet kicsit idealista vagy :)
De lehet, hogy tényleg így van, és újul meg, de akkor sem vonz engem az egész város, és ha újul is, akkor is balkáni tempóval teszi ezt. Szóval megtartom a véleményem Budapesttel kapcsolatban.
2011. máj. 14. 17:32
25/26 anonim válasza:
De az nem vélemény, hogy megeszi a rohadás, hanem egy kijelentés, ami nem igaz. Na mindegy, ez a téma nem ide való.
2011. máj. 14. 18:09
26/26 anonim válasza:
Miért ne lehetne vélemény? És ha összehasonlítási alapon mondom? Nem is kell külföldre menni elég ha pár dunántúli megyeszékhellyel hasonlítom össze.
De igen, abban egyetértünk hogy ez témán kívüli. Cheers.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!