Az államnak az utca át nevezések nem kerülnek pénzbe?
Az államnak az utca át nevezések nem kerülnek pénzbe?
és ha pénzbe kerül.akkor mi értelme ?
akkor most sok értelme volt átnevezni az utcákat....
inkább foglalkozhatnának fontosabb dolgokkal....
20:47
azért rakták be Elvist mert amikor volt itthon forrdalom volt vagy valami más akkor Elvis amerikában egyik zenéjével felhivta figyelmét Magyarországra hogy segitség vagy ilyesmit halottam.
20:47,
köszönöm, nem kívánok nyugatra költözni, itt itthon vagyok.
Szóval történelmünk része. Te gondolom büszkén mutogatnád a lakcímkártyádat, ha a Waffen SS utcában laknál, esetleg a Szálasi téren, mi? Mert hát ez is történelmünk része volt.
21:42,
nincs okom különösebb panaszra, de az valóban igaz, hogy erősen szégyellném, ha egy esetleges, a lakcímemre vonatkozó kérdésre valamelyik véreskezű kommunista nevét kellene szemlesütve kimondanom. Igen, nekem számítana.
(Szerencsére egy nagy írónkról elnevezett utcában lakom)
Viszont a témafelvetés kiválóan alkalmas a zorbánmármegintazénvéremetszívja-jellegű gondolatok kinyilvánítására, úgyhogy semmiképp nem mondható az, hogy értelmetlen ötlet volt.
Azért emberek! Van egy kis különbség a között, hogy Felszabadulás egy térnek a neve vagy Moszkva, ami egy ország fővárosa, semmi kommunista nincs benne.
ILLETVE nagyon nem a mi dolgunk eldönteni, hogy Pilislapalyszecsődön van-e Lenin utca vagy nincs. Ha a helyieket nagyon zavarná, már rég máshogy hívnák.
Ha a helyieket nagyon zavarná, már rég máshogy hívnák.
Nem úgy van az!Mi pestiek okosabbak,erősebbek és gazdagabbak vagyunk éppen ezért mi tudjuk látatlanba is hogy mi jó az embereknek Felsőkalocsabükkösön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!