Kedves fórumozók! Nemzeti összefogás címén, szerintetek milyen intézkedéseket vezethetnének be politikusaink?
Ezek mind álmodozások! Az adóforintok a tizedére sem lenne elég az elképzeléseiteknek!
Azt már nem is említem,hogy a megtermelt árúknak piac is kellene!
Másrészt,az embereknek tisztességes jövedelem kellene,akkor törődnének a nemzeti öntudattal is.
Nemhiszem hogy lehet ennél jobb mer elég levitték magyarországot gyurcsányék és a jáccopajtásai.
Amugy... AZ ÖSSZES POLITIKUS AKI OTTVAN REPÜLJÖN!!!
"Ezek mind álmodozások! Az adóforintok a tizedére sem lenne elég az elképzeléseiteknek!"
Ha beleszámítjuk a korrupció felszámolásával nyerhető pénzösszeget, akkor elég lenne. Amúgy meg miért kellene egyszerre csinálni mindent? Először azt, amire van pénz, utána ha lesz több, akkor egyre többet.
"Azt már nem is említem,hogy a megtermelt árúknak piac is kellene!"
Ha lenne munka, lenne fizetés és nem lennének mesterségesen alacsonyan tartva az árak, hogy egyesek kényelmesen ki tudják szipolyozni a magyart, akkor lenne piac is.
"Másrészt,az embereknek tisztességes jövedelem kellene,akkor törődnének a nemzeti öntudattal is."
Na most ezt nem értem... attól, hogy valaki jól él, még nem lesz nemzetibb szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!