Az Amnesty International szerint Magyarországon félelemben élnek a romák. Szerintetek is?
Lehet, hogy van ahol tényleg félelemben élnek. Kár, hogy a másik oldalról (rólunk) nem akarnak írni semmit.
Ha a kérdés a cigányokhoz az, hogy félnek-e az egyenruhásoktól, egyértelműen az lesz a válaszuk, hogy igen. Nem ártana, ha feltennék a nemcigány lakosoknak is a kérdést, hogy félnek-e a cigányoktól... A válasz jogos lenne...
Nekem zt a cikket egyik barátom küldte el tegnap este.
Köbö tényleg itt tartunk... sírva röhögős.
Azt soha nem értettem, hogy miér szólhatnak ezek bele bármibe is, ha nncsenek a helyszínen tapasztalataik.
Még Budapestről sem lehet egészen "objektív" képet alkotni a helyi viszonyokról, hogyan lehetne akkor a "mittudnihonnan" megítélni ezt?
Nekik ez a véleményük. Én a kormány helyében megüzenném nekik, hogy szerintünk meg nem, és ez meg a mi véleményünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!