Melyiket tartod szélsőségesebbnek? Bayer Zsolt vs Bolgár György.
mennyi fideszmagyar van itt még mindig
nem tudom Bolgár mikor volt valaha olyan mocskosszájú mint Bayer. Lehet mondani, hogy valakinek nem szimpatikus egyik vagy a másik poltikai elkötelezettsége, de egy lapon említeni kettejüket, egyszerüen felháborító.
Két külön kultúra, két külön megnyilvánulás. Bayer egy ordenár bunkó - stílusra! Bolgár meg nem.
utolsónak egy kis kulturha bolgár-módra:
"...nekilöktem Erzsébetet a falnak, feltoltam a szoknyáját, félrehúztam a bugyiját, és ez már annyira felizgatta, hogy abban a minutában, amikor a farkam bedugtam, ő elkezdett élvezni, a száját jókora sikolyok hagyták el, úgyhogy teljesen mindegy volt, fel tudunk-e figyelni valakinek a közeledtére, mert három emelettel följebb is hallani lehetett a kielégülés zaját, amitől én se húztam sokáig, legföljebb még egyszer-kétszer ki és be, és utána csak attól izgultam föl még jobban, hogy már kint az utcán azt vettem észre, hogy az ondó csorog lefelé a combján.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!