Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok MOST a jobbikról?

Mit gondoltok MOST a jobbikról?

Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 14:20
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
A Nagy-Románia párt soviniszta, a jobbik nacionalista tisztelt nagyon művelt kommentáló!
2011. máj. 11. 19:55
 22/27 anonim ***** válasza:

"A Nagy-Románia párt soviniszta, a jobbik nacionalista "

Nem. Mindkét párt cinikus karrierista, és céljait nacionalista és soviniszta retorikával igyekszik elérni.

2011. máj. 11. 21:38
 23/27 A kérdező kommentje:
A nacionalizmus nem egyenlő a sovinizmussal. Ennyi erővel a jobbik hasonló az SNS-hez. -.-"
2011. máj. 11. 21:40
 24/27 anonim ***** válasza:

A választások óta nem olvasom folyton a kurucinfót, bár RSS-ben néha rápillantok, de csak a címeket olvasom el, a teljes cikket ritkán. Szóval nem azért tudom, mert 24/7 nézem az oldalt. Egyszerűen azért, mert emlékeztem a cikkre. Miután hallottam erről a magyar-arab napról, felmentem a kurucra, mert érdekelt, hogy ők mit szólnak hozzá. Akartam linket is küldeni, szóval beírtam a google-ba. Első találatnak feldobta a cikk címét, nem is volt nehéz. Erre ilyet kapok:

[link]

"A gazdaság fellendítése érdekében-a jobbik szerint is-figyelmen kívül lehet hagyni az adott országban lévő politikai helyzetet. Most nem mindegy, hogy ki veszi meg a magyar almát? Lényeg, hogy megvegyék!"- hát épp itt van a bökkenő. Ők mondták, hogy nem lehet. Mindig az erkölcsös politikáról hadoválnak, ráadásul támogatják az ujgurokat(ennek ellenére Tibetet nem. Dalai Láma magyarországi látogatását lényegében "bojkottálták", egyedüliként a pártok közül). Sok mondatukból az derült ki, hogy ők bizony nem fognak leállni Kínával. De mégis. Ezért elég sokan bírálták őket, még a szimpatizánsok közül is.

2011. máj. 11. 22:43
 25/27 anonim ***** válasza:

"A nacionalizmus nem egyenlő a sovinizmussal."

Ezért írtam, hogy nacionalizmus ÉS sovinizmus.

Vagy te már nem tudsz magyarul, csak "Magyar"-ul, okostóni?

2011. máj. 11. 23:55
 26/27 A kérdező kommentje:
De előbb nézzél utána az ideológiák jelentésének, utána gyere vissza!
2011. máj. 12. 15:30
 27/27 anonim ***** válasza:

ma 15:30

Már beégtél, kár okoskodnod, ebből nem jössz ki jól, kis jobbikos.

2011. máj. 12. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!