Mit gondoltok MOST a jobbikról?
"A Nagy-Románia párt soviniszta, a jobbik nacionalista "
Nem. Mindkét párt cinikus karrierista, és céljait nacionalista és soviniszta retorikával igyekszik elérni.
A választások óta nem olvasom folyton a kurucinfót, bár RSS-ben néha rápillantok, de csak a címeket olvasom el, a teljes cikket ritkán. Szóval nem azért tudom, mert 24/7 nézem az oldalt. Egyszerűen azért, mert emlékeztem a cikkre. Miután hallottam erről a magyar-arab napról, felmentem a kurucra, mert érdekelt, hogy ők mit szólnak hozzá. Akartam linket is küldeni, szóval beírtam a google-ba. Első találatnak feldobta a cikk címét, nem is volt nehéz. Erre ilyet kapok:
"A gazdaság fellendítése érdekében-a jobbik szerint is-figyelmen kívül lehet hagyni az adott országban lévő politikai helyzetet. Most nem mindegy, hogy ki veszi meg a magyar almát? Lényeg, hogy megvegyék!"- hát épp itt van a bökkenő. Ők mondták, hogy nem lehet. Mindig az erkölcsös politikáról hadoválnak, ráadásul támogatják az ujgurokat(ennek ellenére Tibetet nem. Dalai Láma magyarországi látogatását lényegében "bojkottálták", egyedüliként a pártok közül). Sok mondatukból az derült ki, hogy ők bizony nem fognak leállni Kínával. De mégis. Ezért elég sokan bírálták őket, még a szimpatizánsok közül is.
"A nacionalizmus nem egyenlő a sovinizmussal."
Ezért írtam, hogy nacionalizmus ÉS sovinizmus.
Vagy te már nem tudsz magyarul, csak "Magyar"-ul, okostóni?
ma 15:30
Már beégtél, kár okoskodnod, ebből nem jössz ki jól, kis jobbikos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!