A Kft. , Bt. Mint cégforma betiltása véget vethetne a felelőtlen gazdálkodás korszakának?
Figyelt kérdés
Körbetartozások, adóssághegyek, bedőlt cégek, strómanok, felszámolások. Megoldás lenne, ha csak kkt és ev formában lehetne vállalkozni? (Zrt, Nyrt formákat most hagyjuk)
Mi lenne, ha mindenki teljes vagyonával felelne azért, amit csinál a cégével?
2011. máj. 10. 23:16
11/14 anonim válasza:
Azt nem írtam hogy KFT. De megint jót nevettem, újra le vagyok pontozva. Éljen a dicső irigy magyar nép, akik egyedül ebben lelik örömüket, mert sajna máshoz nem értenek.
12/14 doboszoli válasza:
Ha mindig lepontoznak, el kéne gondolkodni, hogy akkor ki is van a rács mögött? (az állatkertben élő emberszabású dilemmája.)DD)
13/14 anonim válasza:
Nagyon okos vagy. Legalábbis azt hiszed. Ha nem vetted volna még észre, itt minden olyan "emberszabású" le van pontozva, akik nem Fidesz ellenesek és elégedettek az életükkel. Szerintem meg ezen kellene elgondolkozni.
14/14 anonim válasza:
"akik egyedül ebben lelik örömüket"
Te pedig abban leled, hogy mindenhova beírod az életrajzod.
Ezért vagy lepontozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!