Thomas67 kérdése:
Miért nem támogatja a jelenlegi kormányt utazási kedvezménnynel azokat a munkanélkülieket, akik igazolható módon álláskeresés ügyében mennek vidékről a fővárosba és már semmilyen pénzbeli támogatásban nem részesülnek?
Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 21:59
11/13 anonim válasza:
ma 22:59
azért mert kapitalizmus van
12/13 anonim válasza:
Többek közt azért van ilyen helyzetben az ország, mert ilyen luxuskedvezmények vannak érvényben. Mondd, miért van az, hogy a világ többi részén (nem csak nyugaton) ki tudják fizetni az 50 százalékos jegyet? Náluk nem nekik köszönhetik a villamost? Azt meg sem említem, hogy az én adóm elmegy az ő utazásaikra, azért kell minden reggel a még az ő adójukból vásárolt tragacsokon utaznom.
13/13 anonim válasza:
A nyugdíjas ingyen utaztatással kapcsán:
van ahol, csúcsidőben ők is fizetnek. A vonaton sem mindenhol jár az ingyenesség.
A témára visszatérve:
érdekes a kérdés, de ilyen alapon a telefonszámlával is hasonló a helyzet. Valahogyan beszélni kell velük és nálam az volt a magasabb összeg (igen, többet fizettem, mint az utazásért, pedig csak BKV bérletem volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!