Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért vagyunk birkák? (A...

Miért vagyunk birkák? (A kérdés túl rövid és bla bla bla)

Figyelt kérdés

Miért tűrjük még mindig azt,hogy a bankok eltapossanak?

Miért nem vagyunk hajlandóak végre fellázadni a kormány ellen? Miért van az,hogy mindenki csak siránkozik,de lázadni nem hajlandó???

2011. máj. 9. 13:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
68%

"Miért tűrjük még mindig azt,hogy a bankok eltapossanak?"

Ne vegyél fel hitelt. Ilyen egyszerű...

2011. máj. 9. 16:54
 12/22 anonim ***** válasza:
31%
előbb tettem fel egy hasonló kérdést a kormányról és cigány helyzetről, már ki is törölték. FEL KELL LÁZADNI A KIZSÁKMÁNYOLÓ KORMÁNY ELLEN!!!!!!4
2011. máj. 9. 17:55
 13/22 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem mindenképp lázadj fel. Ne hagyd, hogy a fejedre szarjanak! Nyisd ki a szád!
2011. máj. 9. 17:59
 14/22 anonim ***** válasza:
39%

"Miért tűrjük még mindig azt,hogy a bankok eltapossanak?"

Téged eltaposott egy bank? Vagy csak nem gondolkodtál, mielőtt hitelt vettél fel?

"Miért nem vagyunk hajlandóak végre fellázadni a kormány ellen?"

Hogy visszajöjjön Gyurcsány? De szép is lenne.

"Miért van az,hogy mindenki csak siránkozik,de lázadni nem hajlandó???"

Szerencsére csak kevesen siránkoznak. Az pedig nem baj, ha ők nem lázadnak. Azért nem lázadnak egyébként, mert fogalmuk sincs, mit akarnak. Pontosabban tudják: sültgalamb repüljön a szájukba, Állam bácsi oldja meg az összes problémájukat, stb. De ezek irreális vágyak.

2011. máj. 9. 18:03
 15/22 A kérdező kommentje:

Most már értem.

Eddig azt hittem,hogy választási csalás volt.De rájöttem,hogy nem.Tényleg az ország 2/3-a fideszes bolond.

Tudod azért kellet fölvenni hitelt,mert a zsidó munkahelyek nem adnak akkor fizetést,hogy belekezdjen az ember egy házépítésbe.Én nem azt mondom,hogy jöjjön vissza Gyurcsány.

Én azt mondom aki az elmúlt 20 évben volt vezető azt vagy nyírjuk ki vagy vegyük el a Magyar állampolgárságát és aztán menjen oda ahova akar.

Tudod én nem azt akarom,hogy milliomos legyek.Én nem pénzért siránkozok csak munkáért.(olyan munka ahol nem egy 19 éves taknyos hülye gyerek beszél egy 45 éves embernek úgy mint egy darab szarnak.A munkanélküliek száma szerintem már rég elérte a 60%-ot.Apámnak van érettségije és 2 szakmája.Van targoncás jogsija és még így se hívják vissza egy munkahelyről sem.Ahonnan visszahívták ott 12-13 órát kell dolgozni és kemény 72.000Ft-ot keresne.Persze Budapesttől laza 40-50 Km-re lévő raktárak jeleznek vissza neki ahova el se küldte az önéletrajzát.

2011. máj. 9. 19:25
 16/22 A kérdező kommentje:

A bal (-et véletlen raktam ki.

Egyébként nem tudom,hogy tudod e azt,hogy Budapesten még el se kezdődtek a kilakoltatások és már most 3000 ember van fedél nélkül.A Cukor lassan 300-400Ft lesz.

A Benzin csak Magyarországon kerül ennyibe.Pár hónapja eladtunk egy csomó búzát valamelyik szomszédos országnak és itt emelték a kenyér árát.Orbán be akarja most azt vezetni,hogy minden MAGYAR állampolgár fizessen be az állam kaszába 2 milió Ft-ot,hogy vissza lehessen fizetni az Ország tartozását.EZ mind szép és jó csak tudjátok az átlag Magyar embereknek általában kenyérre is alig futja a hó végén.Akkor miből fizetjük ki a 2 millió Ft-ot amit nem is mi vettünk fel és még le is léptek a tolvaj politikusok a pénzel?Az iskolámat a köcsög fidesz bezáratta pedig minden diák szerettet oda járni.Mindenki örömmel járt oda.Most suli nélkül vagyok 1 évvel az érettségi előtt.1-2 hónap van még a tanításból.Szerinted ki fog fölvenni ennyi diákot?Persze mivel nem járok suliba így már jött a büntetés,mert én nem járok iskolába.A tankönyvek ára jövőre ismét emelkedni fog.Persze csak a Magyaroknak.Orbán Viktornak a legnagyobb problémája még most is az,hogy a Magyar Gárda még mindig működik és,hogy mennyi rasszista van az országban.A szomszédom 2 munkahelyen is gürcöl és így se tudja fizetni a villanyt meg a gázt.Összesen keres 120e Ft-ot.Nincs is otthon,de hihetetlenül magas a számla.Persze megmondta Viktor bácsi,hogy ez még keményedni fog.

Szerintetek még mindig hülyeség föllázadni???

2011. máj. 9. 19:35
 17/22 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem nyugodtan lázadj fel. :)

Iskola helyett tök jó elfoglaltság lesz.

2011. máj. 9. 19:54
 18/22 anonim ***** válasza:
58%

"Tudod azért kellet fölvenni hitelt"

Nem KELLETT. Senki sem fogott rád pisztolyt, hogy lelő, ha nem veszel fel hitelt. Ezt az önfelmentő, gyáva, gyermeteg hazudozást célszerű lenne abbahagyni.

"mert a zsidó munkahelyek"

Zsidó cégnél dolgozol antiszemita létedre? Vicces gyerek vagy.

"Tudod én nem azt akarom,hogy milliomos legyek.Én nem pénzért siránkozok csak munkáért.(olyan munka ahol nem egy 19 éves taknyos hülye gyerek beszél egy 45 éves embernek"

Tehát neked olyan munkahely kell, ahol te döntöd el, hány éves legyen a főnök.

Szerintem majd ha cégtulajdonos leszel, eldöntheted, hány évesek legyenek a főnökök.

"A munkanélküliek száma szerintem már rég elérte a 60%-ot."

11,5%.

"Ahonnan visszahívták ott 12-13 órát kell dolgozni és kemény 72.000Ft-ot keresne."

Szóval lenne munkahely, csak nem elég jó.

"Persze Budapesttől laza 40-50 Km-re lévő raktárak jeleznek vissza neki ahova el se küldte az önéletrajzát."

Szóval még vissza is jelezne, csak nem tetszenek azok a helyek, amik visszajeleznek.

"A Benzin csak Magyarországon kerül ennyibe."

Annyiba, mint Magyarországon, csak Magyarországon kerül :)))))

Van, ahol drágább, van, ahol olcsóbb.

"Orbán be akarja most azt vezetni,hogy minden MAGYAR állampolgár fizessen be az állam kaszába 2 milió Ft-ot"

Nem akarja "bevezetni", hazudsz.

"A szomszédom 2 munkahelyen is gürcöl és így se tudja fizetni a villanyt meg a gázt.Összesen keres 120e Ft-ot."

120 ezerből nem jön ki a villany és a gáz? Valami elektromos finomkohót működtet a kertjében?

2011. máj. 9. 23:12
 19/22 anonim ***** válasza:
5%

"Szerintetek még mindig hülyeség föllázadni???"- jól van.

Szerinted hogy nézne ki egy lázadás forgatókönyve?

Mi garantálja, hogy egy másik ország nem használja ki a zűrzavart?

Sikeresség esetén milyen gazdasági rendszert tartanál a legjobbnak?

2011. máj. 9. 23:23
 20/22 anonim ***** válasza:
A magyarok mind lúzerek hagyják magukat a politikusokkal szemben akik minden pénzüket elveszik, és hagyják magukat a cigányokkal szemben akik nyugodtan terrorizálhatják őket!!!!!
2011. máj. 10. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!