Csalódtatok a Fidesz kormányban? Mert én nagyot! Ti hogy látjátok, hogyan tovább, ki fog kormányozni 3 év múlva?
"Tiszta a lelkiismeretem."
Tehát kívánatosnak tartod azt, hogy az iszlámba kapaszkodjunk, mint utolsó mentsvárba?
Mizantróp!
Ennek semmi köze nincs az iszlámhoz és Vonának sincs. Szimpatizál Palesztinával, mert nap, mint nap palesztinok ezreit ölik vagy nyomorítják meg az izraeliek.
Javaslom, hogy nézz egy kicsit az arab tévét és érdekes dolgokat fogsz meglátni!
Ne 18.30-kor a Tényeket, mert az parasztvakító agymosó sz@r.
De félre ne érts, én nem akarlak semmiről meggyőzni vagy másra ezt ráerőltetni.
Én és még jó páran hiszünk valamiben, amit mások élből elutasítanak, pedig nem is tudnak az egészről semmit...
Nem fogok neki kezdeni érvelni, hogy miért jó ez a párt, miért nem jó az a párt.
Én már azt várom, hogy jöjjön végre egy párt, ami a magyar emberekkel kormányoz és nem ŐKET kormányozza...
De lehet sose valósul meg.
Engem ne győzködj, én tudom az igazat, de az nem fésülhető össze azzal amit te mondasz.
Én már csak mosolygok rajtad. :)
Most már viszont röhögök rajtad.
Nem tűnt fel, hogy szánalmas vagy? :D
inkább az arab TV egy a te szavaiddal "parasztvakító agymosó sz@r."
A válasz írója 49%-ban hasznos válaszokat ad
"A palesztinok egy 1500 körül odavándorolt arab nép, akik 1960ban kitaláltak maguknak egy háborús indokot, hogy a zsidókat belűről is tudják szívatni."
Vágod ugye hogy hatalmas balf@szságot írtál? Öreg menj már ki Izraelbe és telepedj le a kedvemért! Kössz!
Ja meg fater 49%-al osztod itt mindenkinek észt, kemény vagy...
De legalább az emberek többsége értékeli a baromságaidat... negatívan. :D
Gratulálni tudok az intelligenciádhoz. Tudod elég szomorú, hogy ilyen emberek vannak a Földön, mint TE.
Semmilyen vallást nem kéne kiirtani a Földön, mert tiszteljük már meg a másikat, hogy hagy higgyen abban, amiben akar.
Az emberiség legalja vagy barátom és ezt most jól bemutattad.
Nem tudom, hogy hány éves vagy, de nagyon primitív vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!