Csalódtatok a Fidesz kormányban? Mert én nagyot! Ti hogy látjátok, hogyan tovább, ki fog kormányozni 3 év múlva?
"Csalódtatok a Fidesz kormányban?"
Semmi érdemlegesre nem számítottam.
Úgyhogy nem.
"Ti hogy látjátok, hogyan tovább, ki fog kormányozni 3 év múlva?"
Nehéz megmondani.
[link] Indulj ki ebből,bár a választások előtt hirtelen mindig változnak az arányok.
Csalódni csak az szokott, aki nem látja a realitásokat. 3 év múlva ki fog” kormányozni”? Valószínűleg a mostani hiperaktív „forradalmárok”.
A magyar társadalom ugyanis még alkalmatlan a saját sorsának az alakítására.
SAJNOS.
Jobbikra, mert sok dologgal egyetértek velük.
Lehet lepontozni, attól még Jobbikos vagyok és felvállalom. :)
ma 11:11
Éljenek a pártkatonák =3
Nem érzem magam pártkatonának, egyszerű magyar emberke vagyok, korán kelek, kétkezi munkát végzek, céljaim vannak (család, saját lakás)
Tiszta a lelkiismeretem.
Egy dolog: csinálnak VALAMIT...többet, mint az elmúlt 20 évben bárki magyarországért, de még így is keveset.
Én nem csalódtam bennük, és szerintem jobb kilátásaink vannak velük, még egy kétharmadot nekik, és helyrepofozzák a dolgokat. (Amúgy erősen jobboldali vagyok), de úgy gondolom, ennek jó kimenetele lesz...a forint erősödött, és a "médiatörvény", "alkotmánymódosítás" sztorit is csak a ballib senkiházi "fogalmunksincssemmiről" nyomorultak kapták fel, és hitették el az emberekkel, hogy az rossz.
Nem kell bennük csalódni, várni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!