Mi a véleményetek erről a tanulságos videóról (iskolabezárás)?
Szerintem mind igaz, amit mondanak benne, főleg az a rész, hogy a Fidesz-vezetés most ugyanazt folytatja, amit a szocik elkezdtek.
"főleg az a rész, hogy a Fidesz-vezetés most ugyanazt folytatja, amit a szocik elkezdtek. "
Így van, tök fölöslegesen zárnak be iskolákat, ugyanúgy, mint a MASZOP-SZADESZ. Kell a haveri kutyáknak a telek, ennyi.
Dunába kéne lőni az összeset.
Ráadásul pár 10 millió Ft spórolásra hivatkozva, miközben állítólag több milliárdnyi a hiány. Nevetséges.
Nagyon érik a lángos most már. Előbb-utóbb elpattan egy cérnaszál, aztán utána majd minden kormánypárti politikus úgy fog munkába menni, mint ahogy a Pintér ment be pénteken a tüntetők közé. 3-as sorfallal körülvéve, civil ruhások közt.
"Elég röhejes egy baloldali hírportálla hivatkozni."
Elég röhejes, hogy ezen vagy fennakadva és nem a bazárásokon.
17:32
Tudsz mondani jobboldali lapot, ahol foglalkoznak ezzel az üggyel, és nem azzal kezdődik minden bekezdés, hogy "Mert a nyócév"?
"Elég röhejes egy baloldali hírportálla hivatkozni."
AZ index rohadtul nem baloldali. AZ mszp-t is úgy basztatják mint a fideszt.
Ha nem baloldali akkor mégis mi? Köztudott, hogy az.
Igazából meg sem néztem a videót, gondolom ez is a szokásos, hogy van egy iskola ahova osztályonként 3 gyerek jár és fel vannak háborodva, hogy bezárják.
És a fidesz mit csinál pesten?
Van egy jó menő iskola ami az előző kormánnyal szimpatizál és a fidesz vezetés indoklás nélkül bezáratja.
Persze a hírtv-ben tuti úgy adják elő mintha ez valami jó megoldás lenne.
Kapják be jól a f****omat!!!!!:@:@
Már a szemem kisírtam mert a mi iskolánkat is be fogák zárni.;(
És én most 7.-es vagyon és pont az utolsó együtt töltött évünket veszik el. A legszebb évünket! Ráadásul szólanka 2 héttel a nyáriszünet előtt hogy , bocs de jövőre már nem járhatsz ide.
Meg nekünk megígérték ráadásul hogy ha a 272 gyerek szüleiből 250-en aláírják hogy jövöre is ide akarják járatni a gyermeküket akkor a szavazás napján leveszik a naprendről az iskola bezárását. 270 aláírásunk volt...
Ráadásul a polgármester kitalálta még amikor csak tervbe volt hogy bezárják hogy az iskolai fórumokra elmegy és ott lesz, hát nem merte idedugni azt a mocskos pofáját mert féltette azt a nagy hályas seggét. UNDORÍTÓ!!
És mi már szerveztük az utolsó osztálykirándulást...
EZT GYERMEKNAPRA KAPTUK? SZÉP!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!