Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki fog majd tűzoltónak illetve...

Ki fog majd tűzoltónak illetve rendőrnek állni ha majd nem lesz korai nyugdíjazás? Ők is megmondták, hogy senki nem fog tűzoltónak menni. Ezzel csak a közbiztonságot (amit ugye 2 hét alatt rendbe tesznek) fogják csökkenteni.

Figyelt kérdés
[link]
2011. máj. 7. 12:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%

13:20 akkor egy taxis, vagy sofőr mit mondjon...

Ugyanmár a rendőrök ott űcsörögnek a kocsiban meg basztatják az embereket, mert semmi dolguk nincs. Vagy kiküldik őket traffipaxolni.

Rengetegen sak a korai nyugdíjazás és a nagy nyugdíj miatt mennek rendőrnek, tűzoltónak, ezt mindenki tudja!

2011. máj. 7. 13:29
 12/16 anonim ***** válasza:
Majd az megy tűzoltónak meg rendőrnek aki az is akar lenni. Én sem a pénz miatt lettem tanár, ha így lenne már rendőr vagy tűzoltó lennék.
2011. máj. 7. 13:32
 13/16 anonim ***** válasza:
60%
13.20: meg tudnád mondani, hány rendőrt lőttek agyon szolgálatban Magyarországon, mondjuk úgy az elmúlt 50 évben? Köszi.
2011. máj. 7. 13:51
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Ne menyenek ők sem hamarabb nyugdijba mint bárki más! Ha valaki nehéz fizikai munkával 65 évesen mehet nyugdijba ők is akkor menyenek!
2011. máj. 7. 16:02
 15/16 anonim ***** válasza:
28%

Nem tarom helyesnek, hogy ők ilyen hamar nyugdíjba mehettek! (és nem vagyok Fideszes, ezt tisztázzuk, míg rám nem verik, sőőt)

Nap, mint látom, hogy egy öregotthonban, tolószékes, 120 kilós embereket emelget egy 55-60 kilós nő...na ők azok, akik megérdemelnék, mert 5 év után olyan gerincfájdalommal stb.. járnak dolgozni, hogy csak na. Aki pedig azért megy rendőrnek, hogy hamar nyugdíjba mehessen, arról nem mondok véleményt. Így is kárpótolja őket a majdnem dupla nyugdíj!

Rendőrnek tanultam, a tanárom röhögött a markába, hogy nyugdíjas, 250,000 felett kap, + még, hogy tanít...

2011. máj. 7. 22:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Én nem a korai nyugdíjazás miatt szeretnék tűzoltó lenni... ez eszembe sem jutott hogy ez miatt menjek annak...
2011. aug. 5. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!